KARS Haber Girişi : 22 Eylül 2021 23:26

Kars Gözde Müzik Evi

Kars Gözde Müzik Evi
Kars Gözde Müzik Evi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Gözde Müzik Evi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

MÜZİK ALETLERİ SATIŞ VE KURS MERKEZİ

İLETİŞİM: 0531 230 61 72 - 0538 281 00 59

Kars Gözde Müzik Evi 2021 yılında Merkez Bakırcılar Cad. Belediye İşhanında ilk şubesi ile hizmete açıldı. Bu vesileyle Gözde Müzik Evine ziyaret gerçekleştiren

Doç. Dr. Sibel POLAT hayırlı olsun dileklerini iletti.

Atatürk Üniversitesi Lisans ve Yüksek Lisans mezun olan Gözde Müzik Evi sahibi aynı zamanda eğitmeleri olan Doğukan Arabul ve Batıkan Arabul;

Keman, Piyano, Bağlama, Gitar, Şan (Türk Müziği-Batı Müziği) eğitimlerinin yanısıra Gözde Müzik Evinde Güzel Sanatlar Liseleri, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümleri, Konservatuvarlar ve Eğitim Fakültesi Müzik Bölümlerine hazırlık kursları ile Kars şehrinde hizmet verdiklerini ifade ettiler.

Doç. Dr. Sibel POLAT eğitmenler, Doğukan Arabul ve Batıkan Arabul'un babası Sn. Yunus Arabul'un desteği ve değerli katkıları sayesinde kurumsal bir kimlik kazanan Gözde Müzik Evi'nin Serhat Şehir için hayırlara vesile olması temennilerinde bulunarak, iş yerinin açılışına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.