KARS Haber Girişi : 14 Temmuz 2021 00:04

Kars-Güneydoğu ve Bursa yolları artık TurgutReis Group hizmetinizde

Kars-Güneydoğu ve Bursa yolları artık TurgutReis Group hizmetinizde
Kars-Güneydoğu ve Bursa yolları artık TurgutReis Group hizmetinizde KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars-Güneydoğu ve Bursa yolları artık TurgutReis Group hizmetinizde

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Köklü geçmişiyle Kars’ın en önemli yatırımcı kuruluşu olan TurgutReis Group bünyesinde hizmet veren Turgutreis Otobüs İşletmesi, Eskişehir-İnegöl-Bursa  ile Kars'ı buluşturuyor.

Kars-Erzurum-Erzincan-Sivas-Yozgat-Ankara-Eskişehir-İnegöl ve Bursa yolunda hizmet verecek olan TurgutReis Group Otobüs İşletmesi 16 Temmuz 2021 Cuma günü ilk seferini yapacak.

Ayrıca TurgutReis Group Otobüsleriyle Bingöl, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Osmaniye, Adana ve Mersin seferlerine de başladı.

Öte yandan, TurgutReis otobüsleri Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon ve Samsun seferlerine de aralıksız devam ediyor.

Kars’ta kazanan ve Kars’a yatırım yapan, şehrin hem ekonomisini canlandırıp hem de Karslılara iş istihdamı sağlayan Turgutreis Group, yenilikleri ve yeni hatlarıyla dikkatleri çekiyor.

Uzun yıllardan beri ihtiyaç olan, kaliteli ve güvenli hizmet ağını Kars halkının hizmetine sunan TurgutReis Group son model otobüsleri, güler yüzlü personeli ve hizmeti ile Kars ve Türkiye’nin takdirini toplayarak katma değer sağlıyor.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.