TÜRKİYE Haber Girişi : 06 Şubat 2024 21:33

Kars’ı Keşfet Dısvover Kars

Kars’ı Keşfet Dısvover Kars
Kars’ı Keşfet Dısvover Kars KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ı Keşfet Dısvover Kars

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İstanbul 27. Emıtt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kars Kenti Tanıtılacak

6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan en büyük beş turizm fuarından biri olan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kars Kentinin standı yer alacak.

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Fonu (IPA) ile finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında destek almaya hak kazanan ve Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Tarihi Kimliği ile Kars Kenti’ Projesi faaliyetleri kapsamında, heyet İstanbul’da 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılım sağlayacak.

27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya başta olmak üzere 300’den fazla satın almacı ve Almanya, Bulgaristan, Brezilya, Mısır, İran, Japonya, Kuzey Kıbrıs, Venezuela gibi birçok ülkeden katılımcı firmayı ağırlayacak.

Bu sene fuarda yer alan Kars Kenti tanıtım standı ulusal ve uluslararası turizm sektöründe bilinirliğini artırarak Kars kentine daha fazla turist çekmeyi hedefliyor.

Tarihiyle, zengin kültürüyle, büyüleyici doğasıyla, kayak ile trekking gibi spor olanaklarıyla ve yerel lezzetleriyle Türkiye’nin en önemli turistik kentlerinden biri olan Kars hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yer alan 8491 numaralı Kars tanıtım standını ziyaret edebilirler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.