GÜNCEL Haber Girişi : 07 Kasım 2018 11:00

Kars’ı temsil etti

Kars’ı temsil etti
SERHAT KODLAMA VE ROBOTİK AKADEMİSİ, FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİNDE KARS’I TEMSİL ETTİ

Kars’ı temsil etti

KAFKAS HABER AJANSI

SERHAT KODLAMA VE ROBOTİK AKADEMİSİ, FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİNDE KARS’I TEMSİL ETTİ

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve İlim Yayma Cemiyeti Kars Şubesi tarafından ortaklaşa oluşturulan ve geçtiğimiz eğitim yılında, Kars genelinde 267 gence kodlama, robotik, elektronik ve İHA (İnsansız Hava Aracı) eğitimlerinin verildiği Serhat Kodlama ve Robotik Akademisi (Serhat Akademi) Milli Eğitim Bakanlığının Davetlisi Olarak 2-3 Kasım tarihleri arasında Ankara Congresium’da gerçekleştirilen Fatih Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine katıldı. Zirvede stant açarak, Karslı gençler tarafından yapılan ürünleri tanıttı. Ulusal ve Uluslar arası birçok teknoloji devinin stant açarak ürünlerini sergilediği zirvede, Serhat Şehir Kars’ı, tamamen öğrenci merkezli ve üreterek öğretmeyi amaçlayan bir eğitim modeli ile temsil eden Serhat Akademi, eğitim modeli ile alanında ilk ve tek olması sebebiyle de Zirve boyunca yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Ayrıca stant Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan tarafından da ziyaret edildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.