SPOR Haber Girişi : 17 Şubat 2018 23:21

Kars’ın Demir Yumruğu Fırat Yetkil Avrupa Şampiyonası’na katılacak

Kars’ın Demir Yumruğu Fırat Yetkil Avrupa Şampiyonası’na katılacak
29 Ocak-5 Şubat 2018 tarihleri arasında Niğde’de Genç Erkeklerde 64 kg da şampiyon olan Sönmez Boks Kulübü Antrenörü Ayhan Sönmez’in sporcusu Fırat Yetkil, 16 Şubat-09 Mart 2018 tarihleri arasında milli takıma çağrılmasıyla Kars’ı ve ülkemizi temsil edece

Kars’ın Demir Yumruğu Fırat Yetkil Avrupa Şampiyonası’na katılacak

KAFKAS HABER AJANSI

29 Ocak-5 Şubat 2018 tarihleri arasında Niğde’de Genç Erkeklerde 64 kg da şampiyon olan Sönmez Boks Kulübü Antrenörü Ayhan Sönmez’in sporcusu Fırat Yetkil, 16 Şubat-09 Mart 2018 tarihleri arasında milli takıma çağrılmasıyla Kars’ı ve ülkemizi temsil edecek.

Avrupa Şampiyonası öncesi Kastamonu kampı öncesinde iyi bir antrenman dönemi geçiren Fırat Yetkil’in ülkemize altın madalya getirmesi bekleniyor.

Antrenör Ayhan Sönmez, “Sönmez Boks Kulübü olarak bu yıl gittiğimiz bütün turnuvalarda altın madalya alarak döndük. Şu anda Karslı olarak 3 bayan 2 erkek sporcu olmak üzere toplam 5 boksörle milli tamıma katılmış bulunuyoruz. Bizleri yakinen takip eden Kafkas Haber Ajansı (KHA) Kurucusu Gazeteci Bedir Altunok abime de ayrıca teşekkür ederim. Bize destek olsunlar, köstek olmasınlar. Antrenör olarak bu güzel şehrimde daha nice yetenekli çocuklarımız var. Amacımız bu yetenekli çocuklarımızı hak ettiği yerlere taşımak. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Spor İl Müdürümüz Sayın Gürsel Polat’a, Üniversite Market Fevzi Eminoğlu’na teşekkür ederim.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.