KADIN Haber Girişi : 17 Nisan 2018 06:57

Kars’ın demir yumrukları

Kars’ın demir yumrukları
17 / 26 Nisan 2018 tarihleri arasında İtalya’da başlayacak olan Genç Bayanlar ve Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasına ülkemizi temsil edecek Sönmez Boks Kulübü sporcuları 64 kg’da Fırat Yetkil ile bayanlarda 81 kg’da Elanur Sagit bügün İtalya’ya uçtula

Kars’ın demir yumrukları

KAFKAS HABER AJANSI

17 / 26 Nisan 2018 tarihleri arasında İtalya’da başlayacak olan Genç Bayanlar ve Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasına ülkemizi temsil edecek Sönmez Boks Kulübü sporcuları 64 kg’da Fırat Yetkil ile bayanlarda 81 kg’da Elanur Sagit bügün İtalya’ya uçtular.

Sönmez Boks Kulübü yetkilisi Antrenör Ayhan Sönmez, “Rabbim tüm milli takıma başarılar nasip etsin inşallah. Böyle güzel ve önemli şampiyonada Kars ve Sönmez Boks olarak iki sporcu göndermek ayrı bir gurur. Her şeyi Kars boksu ve tabi ki Türk boksu için yapıyoruz. Rabbim sporcularıma yardım etsin inşallah. Evet her zaman olduğu gibi yine Sönmez Boks Kulübü Antrenörü Ayhan Sönmez milli takıma ve yurt dışında ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam edecek” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.