KARS Haber Girişi : 09 Şubat 2020 01:27

Kars’ın Şuara Butik Hoteli Açıldı

Kars’ın Şuara Butik Hoteli Açıldı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ın Şuara Butik Hoteli Açıldı
Kars’ın Şuara Butik Hoteli Açıldı Kars’ın Şuara Butik Hoteli Açıldı

Kars’ın Şuara Butik Hoteli Açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta turizmin yeni gözdesi Şuara Butik Hotel, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yusuf Paşa Mahallesi Haydar Aliyev Cad. 42/A Merkez / Kars adresindeki Şuara Butik Hotel’in açılışı Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ebubekir Keleş, KARSOD Turizm Birliği Başkanı Halit Özer, AK Parti Başkan yardımcısı Kadir Sarıdağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, Şuara Butik Hotel sahipleri İsmail Meriç ve Erdinç Ök tarafından yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın açılışta yaptığı konuşmada Kars’ta bu tür hizmetlerin turizme ivme kazandırdığı söyleyerek işletme sahiplerine teşekkür etti.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ise çok farklı ve dikkat çekici bir konsepte açılan Şuara Butik Hotelin Kars’a hayırlı olması dileğinde bulundu.

KARSOD Başkanı Halit Özer de İsmail Meriç ve Erdinç Ök’ün yıllardır Kars turizmine hizmet ettiklerini ifade ederek başarılar diledi.

Açılış ve konuşmalardan sonra hoteli gezen katılımcılar hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra bir süre sohbet ayrıldılar.

FACT SHEET / BİLGİLENDİRME FORMU

Tesis                                       : ŞUARA BUTİK HOTEL

Konsept                                  : BB

Adres                                      : Yusuf Paşa Mahallesi Haydar Aliyev Cad. 42/A Merkez / Kars

Telefon                                              : +90 474 223 54 44  pbx       Fax      : +90 474 223 54 44

E-mail                                     : [email protected]

GENEL BİLGİLER

12 ay açık Otelimiz Şiir tadında bir Kars seyahati sloganıyla sizlere rahatlık ve konfor sunmak için 2020 yılında hizmete açılmış olup, Edebiyat temalı benzersiz konsepti ile Kış aylarında kristal kar, inanç, kültür ve kayak keyfinize hizmet eden, Yaz aylarında Muhteşem doğası ve havası ile kendinizi çağlar öncesinde hissedecek konak ortamı, 5 adet çok özel ve Nostaljik dekore edilmiş olan taş odası, oda içerisindeki Türk Hamamı konseptinde banyoları, yöresel organik ağırlıklı serpme kahvaltısı, lezzetli yemekleri ve sıcakkanlı personeli ile rahatlayacak şiir tadında Nostaljik bir konaklama hizmeti sunmaktadır.

Eski Kars yerleşkesinde bulunan Baltık mimarisinin ikinci dönemlerinde inşa edilerek günümüze kadar ayakta durmayı başarmış olan otel binamız geçmişten günümüze papazın evi, iş bankası Kars şubesi, iş bankası personel lojmanı, şahıs evi vs. amaçlarıyla kullanılmıştır.

Kars Merkezdeki Otelimiz Kars Havalimanına 7 Km, Kars Tren Garına 4 Km, Şehirler Arası Otobüs Terminaline 6 Km. mesafededir

ODALAR:

Edebiyat Temalı Butik Otelimiz 5 odalı 13 yatak kapasitelidir. Ahşap ve taşın ham halleriyle bütünleştiği bütün banyolarının Türk Hamamı konseptinde olduğu otelimiz ferforje yatakları ve Nostaljik dekorasyonu ile ön plana çıkmaktadır.

LAVİNİA:

Türk Edebiyat Tarihinde yaşamış ve birçok değerli eser bırakmış olan Özdemir ASAF’a Lavinia şiirini yazdıran Mevhibe BEYAT aşkına ithafen dekore edilmiş odamızda 1 adet geniş yatak 1 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır.

MİHRİBAN:

Yakın zamanda yaşayan meşhur şairlerimizden Abdurrahim KARAKOÇ’a zamanla bestelenerek birçok sanatçı tarafından seslendirilmiş olan Mihriban türküsünün ( şiirinin ) sözlerini yazdıran imkânsız aşkına ithafen dekore edilmiş odamızda 1 geniş yatak 1 tek kişilik yatak bulunmaktadır. 

MİHRİMAH HANIM:

Türk Edebiyat Tarihinde yaşamış ve birçok değerli eser bırakmış olan Cahit Sıtkı TARANCININ arkadaşı Vedat GÜNYOL’un kardeşi Mihrimah Hanıma olan aşkına ithafen dekore edilmiş olan odamızda 1 adet geniş yatak 1 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır.

PİRAYE:

Yaşadığı şiddetli aşkları ve Türk Edebiyatına sayısız eser bırakan Nazım Hikmet RAN’ın Piraye’ye olan aşkına ithafen dekore edilmiş olan odamızda 1 geniş yatak, ayrıca bir oturma alanı bulunmaktadır.

CELİLE HANIM:

Yahya Kemal’in ünlü şair Nazım HİKMET’in ressam olan annesi Celile Hanımla olan ama mutlu sonla neticelenmeyen dillere destan aşklarına ithafen dekore edilmiş olan odamızda 1 adet geniş yatak bulunmaktadır.

RESTORAN:

30 kişilik restoranımız özel olarak dekore edilmiştir. Konaklayan misafirlerimize kişiye özel yarı organik yöresel serpme kahvaltı servisi yapılmaktadır. Ayrıca akşam yemekleri için alakart servis edilmektedir.

ÖZEL ALAN:

8 kişilik antika masa ve 6 kişilik oturma grubunun bulunduğu şömineli özel alanımızda baş başa yemekler, evlilik teklifleri ve yıldönümleri, özel yemekli toplantılar ve organizasyonları rahatlıkla yapabileceğiniz eşsiz bir mekân.

GEZELİM GÖRELİM:

Ani Antik Kenti, Meryem Ana Katedrali, Bakireler Manastırı, Çifte Beden Surları, İshak Paşa Sarayı, Kars Kalesi, Döner Kümbet, Keçeli Kilisesi, Selçuklu Kervansaray, Kümbet Camii, Acı Su Keseli Müzesi, Beylerbeyi Sarayı, Fethiye Katedrali, Köroğlu Kalesi, Çıldır Gölü, Zivin Kalesi, Katherina Av Köşkü, Kuyucuk Kuş Cenneti, Sarıçam Ormanları ve Oniki Havariler Kilisesi

Tesis yukarıda belirtilen bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar. Evcil hayvan kabul edilmez.

Şuara Butik Otel: Yusuf Paşa Mah. Haydar Aliyev Cad. 42/A Merkez / Kars Tel: 0474 223 54 44 (pbx) / Faks: 0474 223 54 44

 E-mail: [email protected]   Web : www.şuara.com instagram: @kars_suara

(BA- BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Meriç 10 Şubat 2020 00:07

    Allah hayırlı etsin bol kazançlar