KAFKASYA Düzenleme Tarihi : 25 Ağustos 2020 22:44 Haber Girişi : 25 Ağustos 2020 22:44

Kars’ın vekilleri bakanlıklar arasında mekik dokuyor

Kars’ın vekilleri bakanlıklar arasında mekik dokuyor
Kars’ın vekilleri bakanlıklar arasında mekik dokuyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars’ın vekilleri bakanlıklar arasında mekik dokuyor

Kars’ın vekilleri bakanlıklar arasında mekik dokuyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın basın açıklaması şöyle:

Serhat şehri olan Kars’ın, alt yapısı ve üst yapısıyla kalkınarak gelişip göz kamaştıran modern bir şehir olması yolundaki gayretlerimiz mütemadiyen devam etmektedir. Bu amaçla, bakanlıklar arasında mekik dokumaktayız. Bu istikamette, dün Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’la bir görüşme gerçekleştirdik. Kars OSB altyapı ve yolların asfaltlanması için destek isteğimizi yineledik. Sayın bakanımız gerekli çalışmayı ve gayreti göstereceğini taahhüt etti.

Kars’ın sahip olduğu potansiyelini harekete geçirmede çok önemli imkânlar sağlayacak olan Serhat Kalkınma Ajansı ve DAP projelerini kamuoyuyla paylaşılmak üzere ilişikte bilgilerinize sunuyoruz.

Serhat Kalkınma Ajansı ve DAP aracılığıyla şehrimize yapılması taahhüt edilen yatırımlara destekleri için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a teşekkür ederiz. Şehrimize hayırlı olmasını dileriz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.