GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mayıs 2019 22:06

Kars Karadenizliler Derneği’nin yeni başkanı Murat Deniz

Kars Karadenizliler Derneği’nin yeni başkanı Murat Deniz
Kars Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği büyük bir katılımla yaptığı genel kurul toplantısında tek aday gösterilen başkan adayı Murat Deniz’i oy birliğiyle başkanlığa getirdi. Yeni başkan Deniz, görevini önceki başkan Prof. Dr. Muzaffer Alkan’

Kars Karadenizliler Derneği’nin yeni başkanı Murat Deniz

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği büyük bir katılımla yaptığı genel kurul toplantısında tek aday gösterilen başkan adayı Murat Deniz’i oy birliğiyle başkanlığa getirdi. Yeni başkan Deniz, görevini önceki başkan Prof. Dr. Muzaffer Alkan’dan devraldı.

Kars’ta kurulduğu günden bu yana önemli hizmetlere imza atan Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hemşehri kucaklaşmasının yanında Kars’ta kurulan gönül köprüleriyle adında söz ettirdi. Kars’ın Karadeniz’de tanıtımından her yıl düzenlenen dayanışma gecelerine kadar bir dizi etkinliğin yapıldığı Karadenizliler Derneği’nde ünlü sanatçıların konserlerine de yer verildi. Derneğe emeği geçenlere teşekkür plaketlerinin verildiği derneğin üye sayısı da her geçen gün artış gösterdi. Kurucu başkanlarından bugüne kadar ki dernek başkanları da derneğin tanıtımı, birlik ve beraberlik konularında da üzerine düşeni yaptı.

Derneğin son genel kurulu de geniş bir katılımla yapıldı. Dernek binasındaki genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirtir konuşmaların yapılması, dilek ve temennilerin yanında önümüzdeki süreçte yapılması planlanan hizmetlerin de ele alınmasıyla seçime gidildi.

Seçime tek aday olarak giren Murat Deniz, yeni görevini Prof. Dr. Muzaffer Alkan’dan devraldı. Alkan’a bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Deniz, “Alkan’dan aldığım görevi layıkıyla yerine getireceğim. Derneğimize hizmet eden eski başkanlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu ve üyelerimizin yanında Karslı hemşehrilerimizin de desteği ile daha güzel adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle genel kurulumuza katılım gösteren, iyi dilek temennilerde bulunan tüm dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

Alkan da görevi devrettiği Deniz’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Her zaman olduğu gibi bundan sonra da derneğimize desteklerimiz artarak devam edecektir. Tek amacımız birlik ve beraberliktir. Bu birliktelikle daha güzel günlere diyorum hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.