KARS Haber Girişi : 27 Mayıs 2020 20:57

Kars Kızılay çocuklara maske ve hediye dağıttı

Kars Kızılay çocuklara maske ve hediye dağıttı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Kızılay çocuklara maske ve hediye dağıttı
Kars Kızılay çocuklara maske ve hediye dağıttı Kars Kızılay çocuklara maske ve hediye dağıttı

Kars Kızılay çocuklara maske ve hediye dağıttı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan ve bayramı evlerinde geçiren 14 yaş ve altı çocuklar, üçüncü kez yeniden dışarı çıktı. Türk Kızılay Kars Şubesi de çocukların yoğunlukta olduğu park ve yeşil alanlarda çeşitli hediyeler ve maske dağıttı.

Türk Kızılay Kars Şubesi bugün de çocukları sevindirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında haftada bir kez sokağa çıkmalarına izin verilen çocuklar bu Çarşamba üçüncü kez sokaklara çıktı. Soğuk havaların yerini güneşli ve sıcak havaya bıraktığı Kars’ta saat 11.00-15.00 arası sokağa çıkan çocuklar soluğu park ve bahçelerde aldı.

Aileleriyle birlikte parklara giden çocukları Türk Kızılay Kars Şubesi ikram aracı karşıladı. Kızılay yönetimi ve gönüllüleri park alanına getirdikleri ikram aracından hediye dağıtmaya başladı. Maske, meyve suyu, kek gibi ikramların yapıldığı alanda sosyal mesafe kuralları da hayata geçirildi. Görevliler çocuklara hediye dağıtırken ailelerine de maske dağıttı.

Kızılay’ın minik gönüllüsü Mekiye Bakırhan (8) da ekiplerle birlikte dağıtıma destek verdi. Mekiye çok mutlu olduğunu söyleyerek Kızılay ile birlikte bulunmaktan büyük sevinç duyduğunu ifade etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.