KARS Haber Girişi : 25 Ekim 2021 00:37

Kars Kızılay’ı Gönüllüleriyle Köy Köy gezip yardım dağıtıyor

Kars Kızılay’ı Gönüllüleriyle Köy Köy gezip yardım dağıtıyor
Kars Kızılay’ı Gönüllüleriyle Köy Köy gezip yardım dağıtıyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kızılay’ı Gönüllüleriyle Köy Köy gezip yardım dağıtıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türk Kızılay’ı Kars Şubesi, yönetim ve gönüllüleriyle birlikte köy kay, kapı kapı gezerek ihtiyaç sahibi ailelere yardım götürüyor. 7’den 70’e gönüllülerin elleriyle dağıttığı yardımlar aileleri sevindiriyor. Yenişehir İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Mekiye Bakırhan bir dakika bile durmadan minik elleriyle yardım malzemelerini sahiplerine teslim etti.

Bugün de Selim ilçesinin Kekeç köyüne geldiklerini söyleyen Kızılay Şube Başkan yardımcısı Yasin Bakırhan, yönetim ve gönüllülerle birlikte gelen ihbarlar ve yapılan değerlendirmeler sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını aktardı. Köy köy, kapı kapı gezerek yardım malzemelerini adreslerine teslim ettiklerini belirten Bakırhan, Kızılay’ın bu çalışmaları aralıksız ve aksaksız devam ettirdiğini ifade etti.

Bakırhan, “Kekeç köyündeki aileyi ziyarete geldik ve çeşitli hediyeler getirdik. Bu yolla gönüllerini almaya çalıştık. Bu hizmetlerimiz hemen hemen her gün oluyor. Rabbim hizmetlerimizi kabul eylesin. Devletimize, milletimize, Kızılay’ımıza gü kuvvet versin. Aldığımız ihbarları önce değerlendiriyoruz. Buradaki ihbarda doğru çıktı ve bizde aileyi ziyaret ettik. Bir aileyi de mutlu etmenin hazzını yaşıyoruz”” dedi.

Kızılayın en küçük gönüllüsü Mekiye Bakırhan da kendi elleriyle yardım dağıtmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Mekiye Bakırhan, “Çocuklara yardım etmek, onlara bir şeyler vermek çok güzel bir duygu. Bugün de burada yiyecek, kıyafet ve çeşitli hediyeler dağıttık. Onlara yardım ederken benim kalbimde bir tane mutluluk açıyor.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.