KARS Haber Girişi : 17 Mart 2020 00:46

Kars Lokantacılar Odasının dezenfekte çalışmaları hummalı şekilde sürüyor

Kars Lokantacılar Odasının dezenfekte çalışmaları hummalı şekilde sürüyor
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Lokantacılar Odasının dezenfekte çalışmaları hummalı şekilde sürüyor
Kars Lokantacılar Odasının dezenfekte çalışmaları hummalı şekilde sürüyor Kars Lokantacılar Odasının dezenfekte çalışmaları hummalı şekilde sürüyor

Kars Lokantacılar Odasının dezenfekte çalışmaları hummalı şekilde sürüyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Lokantacılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, odaya üye tüm işyerlerinde başlatılan dezenfekte çalışmalarının hummalı şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Kars Lokantacılar Odana bağlı lokantalar, restaruantlar, pide-lahmacun salonları, fast-food pastaneler, tatlıcılar, börekçiler, kafe, kafaterya salonları, kasaplar, fırınlar ve diğer tüm işletmeler; koronavirüse karşı titizlikle dezenfekte ediliyor.

Çalışmaları yakından takip eden Kars Lokantacılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, üyelere de bir çağrıda bulunarak; işyerlerindeki mutfaklar, tuvaletler, lavabolar, masalar ve masa örtülerinin acilen dezenfekte edilmesi gerektiğini ifade ederek, bulaşıkların, bulaşık makinelerinde veya çamaşır suyu ile yıkanması, lavabolarda sıvı sabun ve kağıt havlu kullanımına özen gösterilmesi gerektiğini de vurguladı.

ÖNEMLİ DUYURU

Değerli esnaflarımız; umama açık ve toplu hizmet veren işyerleri kendi kişisel hijyeni başta olmak üzere müşterilerinin de sağlığı açısından koronavirüs nedeniyle lokantalar, restaruantlar, pide-lahmacun salonları, fast-food pastaneler, tatlıcılar, börekçiler, kafe, kafaterya salonları, kasaplar, fırınlar ve diğer tüm işletmeler; mutfakları, tuvaletleri, lavaboları, masalar ve masa örtüleri acilen dezenfekte edilmeli. Bulaşıklar, bulaşık makinelerinde veya çamaşır suyu ile yıkanmalı lavabolarda sıvı sabun ve kağıt havlu kullanımına özen gösterilmelidir.

İşyerlerini dezenfekte etmek isteyen üyelerimiz odamız anlaştığı ilaçlama firması ile görüşerek iş yerlerini (60 TL) karşılığında ilaçlatabilirler. 

İletişim: Başkan Subutay Kılıç  cep: 0533 350 69 27

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.