KARS Haber Girişi : 02 Mayıs 2022 00:26

Kars Özel Çelik Başarı Koleji’nin Ramazan bayramı Mesajı

Kars Özel Çelik Başarı Koleji’nin Ramazan bayramı Mesajı
Kars Özel Çelik Başarı Koleji’nin Ramazan bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Özel Çelik Başarı Koleji’nin Ramazan bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Özel Çelik Başarı Koleji’nin mübarek ramazan bayramı mesajı:

Evveli Rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı Şerif-i ve içinde barındırdığı bin aydan hayırlı Kadir gecesini yaşamayı nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun. İnşallah, İslam âlemi olarak hep birlikte Ramazan ayında yaşadığımız güzellikleri bayramın güzellikleriyle taçlandıracağız.

Ramazan- Şerif’e veda edip kavuştuğumuz bayram, Cenab-ı Hak’kın Kur’an-ı Kerim’in önemle buyurduğu kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmaktadır. Yine bayram, Kur’an-ı Kerim’de “Allah’tan korkun ve akrabalık bağlarını kesmekten sakının” ayetiyle önemi ifade edilen sıla-i rahim ibadetinin yerine getirilmesine de önemli bir vesiledir.

Mübarek Ramazan bayramının, kardeşlik bağlarının daha da kuvvet bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İlimizde, ülkemizde ve İslam coğrafyasında barış ve kardeşlik duyguları içinde kalıcı bir huzur ikliminin yerleşip kökleşmesi, birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam Âlemi’nin Ramazan bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz. Sağlık ve huzur içinde hayırlı, huzurlu bir bayram diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.