KARS Haber Girişi : 13 Ocak 2022 22:00

Kars Projeleri Ankara’da

Kars Projeleri Ankara’da
Kars Projeleri Ankara’da KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Projeleri Ankara’da

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

ARSLAN VE KILIÇ, İLBANK VE ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLERİYLE KARS PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ

Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha önce başlatmış oldukları çalışmaların takibi amacıyla Kars Valisi Türker Öksüz ile beraber İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyyüp Karahan’ı ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç yapmış oldukları ziyarette, daha önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve ilgililerle görüşüp başlatmış oldukları; Kars Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yeni bir proje ile tamamlanması, Kars Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) atıksu arıtma projesi, Kars halkına daha uzun süreli su sağlayabilmesi için 15.000 m³ lük yeni depo yapımı ve ana iletim kanallarının yenilenmesi, Katı atık bertaraf tesisi projesinin hızlandırılması, Kars Özel İdaresi ve Kars Belediyesine hizmet araç ve ekipman takviyesi konularını görüştüklerini ifade ettiler.

Projelerin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve ekibi tarafından bizzat sahiplenip takip edildiğini görmüş olmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Arslan ve Kılıç,  Kars’a olan himayelerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, yakın ilgileri, destekleri ve takiplerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyyüp Karahan’a Kars halkı adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.