KARS Haber Girişi : 09 Nisan 2020 23:45

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, 10 Nisan Polis Haftası mesajı

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, 10 Nisan Polis Haftası mesajı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, 10 Nisan Polis Haftası mesajı

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, 10 Nisan Polis Haftası mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, 10 Nisan Polis Haftası, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluşu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Ağçay, yayınladığı mesajda, polis teşkilatının halkın huzuru ve can güvenliğinin korunması için mesai kavramı gözetmeksizin 175 yıldır görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini belirtti.

Ağçay, “Polis teşkilatı; kamu düzenini ve güvenliğini sağlamak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi birçok önemli görevleri yerine getirmektedir. Halkın huzurunu hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife eden, gücünü milletten ve kanunlardan alan polislerimiz gerektiğinde canını hiçe saymaktadır. 175 yıl önce kurulan polis teşkilatı bugüne kadar gece gündüz demeden 24 saat boyunca görevi başında olmuştur. Kim olursa olsun başı dara düşen her vatandaş ilk olarak polisi arar ve ondan yardım ister. Bu yüzden kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları kanunlar çerçevesinde, her koşulda en iyi şekilde yerine getiren ve son yıllarda hayata geçirmiş olduğu sosyal projelerle halkıyla iç içe olan polis teşkilatı, vatandaşın gönlüne taht kurmuştur. Bu vesileyle ilimizde ve ülkemizde, milletimizin huzur ve güven ortamını tesis eden tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu kutsal görevi başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Ağçay ayrıca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya özverili ve kararlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleriyle salgının yayılmasının önlenmesine büyük katkı sağladığı için teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

www.kha.com.tr

[email protected]

WHATSAPP İhbar Hattı: 05354781961

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.