KARS Haber Girişi : 20 Kasım 2022 23:27

Kars SMMMO üyelerine arabuluculuk semineri verdi

Kars SMMMO üyelerine arabuluculuk semineri verdi
Kars SMMMO üyelerine arabuluculuk semineri verdi KAFKAS HABER AJANSI

Kars SMMMO üyelerine arabuluculuk semineri verdi

KAFKAS HABER AJANSI

Uzman Arb. Av. Metin ÖZTÜRK tarafından Kars Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyelerine Arabuluculuk ve güncel uygulamalar konusunda seminer verildi

Kars SMMMO tarafından Türk Hukuk Sistemine girmesinden sonraki dönem için arabuluculuk uygulamaları hakkında bir seminer düzenlendi. Seminerden önce konuşan Kars SMMMO Başkanı Tuncay AKDENİZ; “Türk Hukuk sistemine henüz girmiş olan arabuluculuk ve arabuluculuk uygulamaları bizi yakından ilgilendirmektedir. Özellikle arabuluculuk uygulamaları konusunda mükelleflerimiz birçok soru yöneltmektedirler. Bu konuda bilgi eksikliğinin giderilmesi ve güncel arabuluculuk uygulamaları konusunda detaylı bilgi edinilmesi için üyelerimize seminer verme ihtiyacı doğdu” dedi.

Uzman Arabulucu Av.Metin ÖZTÜRK tarafından “Arabuluculuk ve güncel arabuluculuk uygulamaları” konusunda verilen seminer üyeler tarafından ilgi ile izlendi. Üyelerin katılımı ile oldukça verimli ve renkli geçen seminerin bir dizi halinde tekrar etmesi hususunda üyelerden yoğun talep geldi.

Arb.Av.Metin ÖZTÜRK; “Verdiğimiz seminer özellikle üyelerimizin katılımı ile son derece verimli geçti, seminerimizin amacı mali müşavirlerimizin arabuluculuk konusundaki bilgilerini takviye etmek ve özellikle gündemde olan “Kira arabuluculuğu” hususunda bilgi vermekti. Seminer süresinin kısıtlı olmasından dolayı birkaç seminer verilmesi hususunda talep geldi, bu arabuluculuk adına son derece sevindirici bir talep oldu.” Dedi.

Göreve geldikleri andan itibaren meslek içi eğitimi öncelediklerini vurguladıklarını, mesleğimizi icra ederken iletişimin çok önemli olduğunun farkında olduklarını ve bu nedenle seminerin son kısmını etkili dinleme ve konuşma konusuna ayırdıklarını belirten Başkan Tuncay Akdeniz,  odamız üyelerinin talepleri doğrultusunda eksikliğini hissettiğimiz eğitim konularında çalışmalarımız devam edecek diye konuştu ve seminerin sonunda Arb.Av.Metin ÖZTÜRK ve katılımcılara  teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.