GÜNCEL Haber Girişi : 07 Nisan 2023 01:01

Kars'ta bir ilk! Mobil Araç İle Hayır Lokması Hizmeti

Kars'ta bir ilk! Mobil Araç İle Hayır Lokması Hizmeti
Kars'ta bir ilk! KAFKAS HABER AJANSI

Kars'ta bir ilk! Mobil Araç İle Hayır Lokması Hizmeti

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta mobil aracıyla İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Camii önünde teravih namazı çıkışı Lokmacı Ahmed tarafından vatandaşlara lokma dağıtıldı.

İzmir’in kültürünü Kars’a taşıyarak Kars’ın her noktasında hizmetini sürdüren Lokmacı Ahmed dün akşam da İstasyon Camii önünde yerini aldı. Namaz çıkışında cami cemaatine ve çevreden geçen vatandaşlara lokma ikram eden ederek dualarını aldı.

MOBİL ARAÇ İLE HAYIR LOKMASI HİZMETİ

Lokmacı Ahmed, “Tüm hayırlarınıza vesile olmak için Kars merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde ve çevre illerde hizmet verdiğini söyleyerek, İşyeri açılışı, nikah, düğün, mevlit gibi özel davetlerde, çok kalabalık misafir gruplarına, hayır işlerinde ve dilediğiniz mekanda hizmet vermekteyiz” dedi.

Lokmacı Ahmed şunları söyledi:

“Mobil aracımızla hayır işi yapmaya başladık. Hayır işi yapmak isteyenlere bir telefon kadar yakınız. Bizi arayan hayırseverleri dağıtmaları için lokma, aşure, helva, tavuklu, etli veya nohutlu pilav gibi ayaküstü tüketilen yöresel tatları sunacağız. Vatandaşlarımız nasıl bir hayır vermek istiyorsa o hizmeti istedikleri yerde vereceğiz. En az 300 kişi olmak üzere üst sınırı isteğe bağlı olarak aynı anda hizmet verecek donanıma sahibiz. Aynı zamanda lokmayı Kars’a getirdik.

Sipariş hattı : 0545 678 1870 Muhammed Alyılmaz

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.