SON DAKİKA Haber Girişi : 31 Ocak 2020 02:36

Kars’ta Duman Uygulaması

Kars’ta Duman Uygulaması
KAFKAS HABER AJANSI Kars’ta Duman Uygulaması
Kars’ta Duman Uygulaması

Kars’ta Duman Uygulaması

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından 29 Ocak 2020 günü 180 personelin katılımı ile “Türkiye Duman Uygulaması ” icra edildi.

Bu kapsamda 1 bir içkili yer, 3 büfe, 16 kahvehane, 2 restoran ve 123 bakkal olmak üzere toplam 145 iş yeri kontrol edildi. 

Kontroller neticesinde; 926 şahıs sorgulanmış, 3 ayrı bakkalda bandrolsuz toplam 75 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.  Şüpheli şahıslara 27 no.lu ÖTV kapsamında toplam Bin 50 TL idari para cezası uygulandı.

Uygulama kapsamında; 5 yoklama kaçağı/bakaya şahıs yakalanmış, bir şahsa kara Avcılığı Kanununa Muhalefetten işlem yapıldı.

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.