KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2020 21:18

Kars’ta halk ozanı Arif Gülcani’den kentin giriş noktalarında nöbet tutan polise, sazlı sözlü teşekkür

Kars’ta halk ozanı Arif Gülcani’den kentin giriş noktalarında nöbet tutan polise, sazlı sözlü teşekkür
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta halk ozanı Arif Gülcani’den kentin giriş noktalarında nöbet tutan polise, sazlı sözlü teşekkür
Kars’ta halk ozanı Arif Gülcani’den kentin giriş noktalarında nöbet tutan polise, sazlı sözlü teşekkür Kars’ta halk ozanı Arif Gülcani’den kentin giriş noktalarında nöbet tutan polise, sazlı sözlü teşekkür

Kars’ta halk ozanı Arif Gülcani’den kentin giriş noktalarında nöbet tutan polise, sazlı sözlü teşekkür

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında kentin giriş noktalarında görev yapan, polis ve sağlık ekiplerini ziyaret eden Halk Ozanı Arif Gülcani (39) sazı ve sözüyle görevlilere moral verdi. Gülcani, "Hastalığın çıktığı ilk günden itibaren büyük bir gayretle gece-gündüz demeden çalışan polis ve sağlık ekiplerimize moral vermek için ziyaret ettim. Hepsini çok seviyoruz" dedi.

Kent merkezinin üç giriş noktasında 24 saat aralıksız nöbet tutan polis, kente girişte durdurdukları araç sürücülerin ehliyet, ruhsat ve kimlik kontrolünü yaparken, sağlık ekipleri de hem sürücü hem de yolcular üzerinde ateş ölçer cihazıyla sağlık taraması yapıyor. Gün boyu yoğun bir şekilde görev yapan güvenlik kuvveleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek onlara teşekkür eden Halk Ozanı Arif Gülcani, sazının teline vurup onlar için birbirinden güzel türküler söyledi. Görevliler, Ozan Gülcani sayesinde kontrollerini bir süre alışılmışın dışında sürdürdü. Ekipler sazı ve sözüyle görevlerine renk katan Gülcani'yi alkışlayarak teşekkür etti.

Evli ve 1 çocuk babası Arif Gülcani, dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle mücadele büyük rol oynayan başta sağlık çalışanları olmak üzere polis ve jandarmaya teşekkür etti. Kahramanlara moral olması nedeniyle sazını alıp kontrol noktasına geldiğini söyleyen Gülcani, "Türkiye bu mücadeleden yüzünün akıyla çıkacağının sinyallerini veriyor. Koronavirüs ile mücadelede insan üstü çalışan polis, jandarma ve sağlık çalışanları bir kez daha bizlerin kahramanı oldu. Bende 18 yıldır teline vurduğum sazımı alıp buraya gelerek onlar için mini bir konser verdim. Ben çalıp, söylerken onlar da görevlerini sürdürdü. Buradan halkımıza bu illetten biran evvel kurtulmak için evde kalmalarını rica ediyorum" diye konuştu.

Kontrol noktalarına gelen araç sürücüleri de Halk Ozanı Arif Gülcani'yi alkışlayarak destekledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.