ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 28 Aralık 2020 22:10 Haber Girişi : 28 Aralık 2020 22:11

Kars’ta hırsızlık yapan 3 genç tutuklandı

Kars’ta hırsızlık yapan 3 genç tutuklandı
Kars’ta hırsızlık yapan 3 genç tutuklandı KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta hırsızlık yapan 3 genç tutuklandı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ta bir ikamette yaklaşık 200 bin TL değerindeki ziynet eşyasının bulunduğu kasanın çalınışı güvenlik kamerasına an ben an yakalandı. Şüpheli 3 kişi yakalandıktan sonra çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Olay 26 Aralık 2020 günü Şehitler Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Yaklaşık 200 bin TL değerinde ziynet eşyasının bulunduğu kasanın çalınması olayı ile ilgili çalışma yapıldı. Evdeki güvenlik kameraları tek tek incelendi. Görüntülerde şüpheliler evin kapısını girerek içeri giriyor ve yatak odasında bir süre arama yaparak buldukları kasayı omuzlayıp evden çıkıyorlar. Şüphelilerden biri de kasayı götürürken dolabın kapısının üzerine düşmesi sonucu yere yıkılıyor.

Yapılan çalışmalarda; olayı gerçekleştiren şahısların Ü.A. (18), F.M. (18) ve S.A. (17) olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonda şahıslar bir otel odasında çaldıkları eşyalar ile birlikte dün (27 Aralık 2020) yakalandılar.

Eşyalar sahibine teslim edilirken, adı geçen şahıslar adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.