EĞİTİM Haber Girişi : 02 Şubat 2018 18:01

Kars’ta kaç problem sisteme girildi?

Kars’ta kaç problem sisteme girildi?
Son yıllarda uyuşturucu operasyon da büyük başarı elde edildi

Kars’ta kaç problem sisteme girildi?

KAFKAS HABER AJANSI

Son yıllarda uyuşturucu operasyon da büyük başarı elde edildi. Sentetik uyuşturucu belası var. Her birlikte Kars uyuşturucuda geri sıralarda. Okul açılmadan çalışmalar yapmalıyız. Okul müdürlerine çok iş düşüyor. Kargo ile uyuşturucu mücadelede muhtarları önemli. Okullarda kamera sistemi yürütülüyor. Okullar aile birileri bize yardımcı olursa mobeselere entegre edilmeyi planlıyoruz.

Vali, okul müdürleri, muhtar, aile birliklerine söz hakkı vererek sorunlara çözüm önerilerini aldılar. Vali, uyuşturucuya karşı okullarda alınması gereken tedbirler noktasında katılımcıların görüşünü aldı. Milli eğitim müdürü öğrenci servislerin yeni dönemde ihale ile milli eğitim tarafından yapılacağını söyledi. Huzurlu Okul Huzurlu Aile projesi kapsamında öğrencilerin sorunlarının takibi yapılıyor. 450 problem sisteme girilmiş. Bu sorunların 150 çözüldü. 160 çözülecek. Diğer sorunlar için çözüme yönelik çalışmalar yapılıyor.

Vali Rahmi Doğan katılımcılara teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.