GÜNCEL Haber Girişi : 20 Şubat 2018 13:12

Kars’ta Sosyal Medyadan Terör Örgütü Propagandası Yapan 1 Kişi Tutuklandı

Kars’ta Sosyal Medyadan Terör Örgütü Propagandası Yapan 1 Kişi Tutuklandı
Kars Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engellenmesi, örgüt mensuplarının tespiti ve yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalar her seferinde sonuç veriyor

Kars’ta Sosyal Medyadan Terör Örgütü Propagandası Yapan 1 Kişi Tutuklandı

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engellenmesi, örgüt mensuplarının tespiti ve yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalar her seferinde sonuç veriyor.

Bu kapsamda; özellikle sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden “Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Cumhurbaşkanına Hakaret, Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama’’ suçlarını işleyen toplam 9 şahıs yapılan araştırmalar sonucu tespit edildi.

07 Şubat 2018 günü adresleri tespit edilen 9 şahıs yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucu adreslerinde yakalanarak göz altına alındı. Haklarında yapılan yasal işlemlerin ardından Adli Mercilere sevk edilen 8 şüpheli şahıs Adli Kontrol Şartıyla Serbest bırakılmış olup, 1 şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz geçmişte olduğu bugünde demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.