KARS Haber Girişi : 01 Şubat 2021 00:36

Kars’ta tehlike saçan buz sarkıtları kırıldı

Kars’ta tehlike saçan buz sarkıtları kırıldı
Kars’ta tehlike saçan buz sarkıtları kırıldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta tehlike saçan buz sarkıtları kırıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta Şehitler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Kristal Kent konaklarında tehlike saçan buz sarkıtları itfaiye ekipleri tarafından kontrollü şekilde kırıldı.

Kars Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri etkili olan kar yağışı ve gerçekleşen don olayları sonrası çatı saçaklarında oluşan buz sarkıtlarını olası bir kazaya karşı kırdı.

Kent merkezinde yayaların yoğun olarak kullandığı caddelerde bulunan yüksek katlı apartman ve iş yerlerinin çatı saçaklarında oluşan buz kütlelerin kaldırımlarda yürüyen vatandaşlara tehlike oluşturmaması için itfaiye ekipleri çalışma gerçekleştirdi.

Şehitler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Kristal Kent konaklarında da olası bir tehlikenin önüne geçilmesi için site sakinleri itfaiye ekiplerini arayarak buzların kırılmasını istedi. Ekipler, itfaiye aracı merdiveni yardımıyla çıktıkları çatıların saçaklarındaki buzları, kürekle kırdı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar esnasında geniş güvenlik önlemleri da alındı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.