KARS Düzenleme Tarihi : 10 Eylül 2020 13:59 Haber Girişi : 10 Eylül 2020 14:00

Kars’ta Trafik Denetimleri

Kars’ta Trafik Denetimleri
Kars’ta Trafik Denetimleri KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars’ta Trafik Denetimleri

Kars’ta Trafik Denetimleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından 92 personelin katılımıyla “Türkiye Özel Trafik Denetimi”  radarlı hız kontrol denetimi, ticari taksi, yük-yolcu taşıma araç kontrolü, emniyet kemeri ve seyir halinde cep telefonu kullanan sürücülere denetim icra edildi.

Yapılan denetimler neticesinde; bin 169 araç denetlendi. 11’araca hız kurallarına uymamaktan, 4 kişiye seyir halinde telefon kullanmaktan, 2 kişiye emniyet kemeri takmamaktan 21 kişiye ise diğer trafik kuralları ihlallerinden olmak üzere toplam 38 araca 17 bin 344 TL trafik para cezası uygulandı. 12 araç trafikten men edildi ve 1 hacizli araç yakalandı. 

Açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.