GÜNCEL Haber Girişi : 05 Nisan 2021 23:19

Kars’taki STK’lardan gece yarısı bildirisine suç duyurusu

Kars’taki STK’lardan gece yarısı bildirisine suç duyurusu
Kars’taki STK’lardan gece yarısı bildirisine suç duyurusu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’taki STK’lardan gece yarısı bildirisine suç duyurusu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Güven ve istikrar dediğimiz bir ortamda yarasalar gibi bir gece vakti alelacele kaleme alınıp imzalandığı belli olan yarasa bildirisi ile Montrö Sözleşmesi bahane edilerek geçmişteki vesayet anlayışı ile yine milli irade hedef alınmış, milletimizin dini değerlerine saldırılmış, sopa gösterilerek geçmişteki darbeci zihniyet yine hortlamıştır. Şunu açıkça belirtmek isteriz ki güven ve istikrarımızı hedef alan, cuntacı kafa ile ele alınan ve millet iradesini hedefleyen bu yarasa bildirisi başta Şehit Ömer Halisdemir kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhunu sızlatmıştır. Anlaşılan bu amirallerin ülke gerçeklerinden ve millet iradesinden haberdar olmadığıdır ve hala alması gereken çok dersler olduğunu bilmemektedirler. Bu yarasa bildirisi, ayaklarımızın altındadır ve bu bildiriye imza atanlar hukuk nezdinde gerekli hesabı vermek zorundadır.

Devirleri kapanmış, dönemleri bitmiş ve milletin maşeri vicdanında hiç de iyi biçimde anılmayan bu çevreler ve destekçileri bilmelidir ki Montrö Sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi üzerinden vurmaya çalıştıkları milli irade ve TSK üzerinden yöneltmeye çalıştıkları haince saldırılara artık kimse pirim vermiyor. Çok şükür bugün milletinin derdiyle dertlenen milli irade temsilcileri ve yine milleti ile beraber olan ve onun değerlerini değeri olarak gören bir TSK mevcut. Malum çevrelerin hazımsızlığı bundandır. Milletin makamları, mevkileri ve kurumları aslına dönmüştür.  Sicillerini iyi bildiğimiz bu kesimlerin milletin karşısına utanmadan, sıkılmadan, cüretkâr biçimde çıkmaları kabul edilemez.

Millete ve temsilcilerine tepeden bakarak ahkam kesmeleri, parmak sallayıcı bir tutumla gece yarıları bildiri yayımlamak suretiyle gölgeden bağırmaları ve milletin sinir uçlarına basan açıklamalar yapmaları artık bardağı taşırmıştır. Bunu iyi bilsinler; Millet nasıl 15 Temmuz gecesi gereğini yapmışsa, darbe taraftarlarına karşı durulacağını dünya aleme nasıl göstermişse, yine aynı kararlılığı sergilemekten geri durmayacaktır. Bizler nesli tükenmiş dinozorları, tarih öncesi fosilleri yakından tanıyoruz. Milletimizin tanıdığını da biliyoruz. Eski, eskide kaldı. Bizler yeni şeyler söyleyen, milleti anlayan taraftayız.

Millet iradesine karşı hala bunun gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkan bedhahlardan bir sonuç alabileceğini düşünen varsa, onlara ve tüm uzantılara karşı buradan ilan ediyoruz:

Hodri meydan!

Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden sivil toplum kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz. Dahili ve harici bütün bedhahlar, hainler ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, biz gerektiğinde bin gider bir döneriz ama zaferle döneriz. Geçmişte olduğu gibi bugün de gayri hukuki yollardan, demokrasiyi, hukuku ve millet iradesini hedef alan her türlü müdahalenin durmaya devam edecek ve Kars Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Başlatılan yasal sürecin takipçisi olacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.