KARS Haber Girişi : 07 Şubat 2023 22:56

Kars’tan depremzedelere ekmek seferberliği

Kars’tan depremzedelere ekmek seferberliği
Kars’tan depremzedelere ekmek seferberliği KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’tan depremzedelere ekmek seferberliği

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Fırıncılar ve Lokantacılar Odası öncülüğünde Kars’taki fırıncılar depremzedelere ulaştırılmak üzere 15 bin adet ekmeği AFAD Koordinasyon merkezine teslim ettiler. Oda Başkanı Subutay Kılıç ihtiyaç olduğu sürece sürekli ekmek gönderebileceklerini belirterek esnaflara teşekkür etti. Belediye Halk Ekmek fabrikası da 3 bin 500 adet ekmek gönderdi. Belediye tarafından ayrıca peynir ve bal da gönderildi.

AFAD Koordinasyon merkezine kendi araçlarıyla getirdikleri ekmekleri kamyonlara bırakan fırıncılar bir süre ekmeklerin soğumasını beklediler. Ekmeklerin tamamı toplandıktan sonra kamyonla deprem bölgesine gönderildi.

Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç, “Gün birlik günüdür, gün kardeşlik, dayanışma günüdür. Vatanımızın her yeri bizim ve herkesle kardeşiz. İhtiyaç olması durumunda yine ekmek göndermeye hazırız. Tüm fırıncı ve lokantacı esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.