KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2022 02:06

Kars Tarihi Zavotlar Ramazan Bayramınızı Kutlar

Kars Tarihi Zavotlar Ramazan Bayramınızı Kutlar
Kars Tarihi Zavotlar Ramazan Bayramınızı Kutlar KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Tarihi Zavotlar Ramazan Bayramınızı Kutlar

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Bal ve kaşarcılıkta öncü marka Kars’ın vazgeçilmez adresi, bal ve kaşar denince akla Kars Tarihi Zavotlar gelir. Kaşar ve gravyerin ana adresi, Kars’ta peynirin değişmeyen adresi KARS TARİHİ ZAVOTLAR 75 yıllık geçmişi ile KARS’A hizmet edilyor.

Kars’ta Doğal Süt Ürünleri İmalatı Kars Tarihi Zavotlar Bal ve Kaşarcılık sahibi Murat Çelebi, Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah'tan temenni ediyoruz. Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimizle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

ADRES: Kazımpaşa Caddesi No: 65 KARS

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.