GÜNCEL Haber Girişi : 01 Aralık 2023 22:15

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Kadir Bozan’a emanet

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Kadir Bozan’a emanet
Kars Ticaret ve Sanayi Odası Kadir Bozan’a emanet KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Kadir Bozan’a emanet

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kadir BOZAN Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Başkanlığına Seçildi.

01.12.2023 Tarihinde yapılan KATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı Seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Kadir BOZAN, Yönetim Kurulu üyelerince Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde Kars Belediye Başkanlığına Aday olacağını belirtmiş ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu kapsamında 1 Aralık 2023 tarihinde yapılan KATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde, delegelerin tamamının oyunu alan Kadir BOZAN Kars Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanı olarak seçildi.

KADİR BOZAN KİMDİR?

Kadir Bozan 39 yaşındadır. İlk, orta ve lise eğitimini Kars’ta tamamlayan Kadir Bozan Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Uzun yıllardır Kars ilinde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde inşaat ve kamu müteahhitliği sektöründe faaliyet yürütmektedir. Ayrıca Kars ilinde hayvancılık ve besicilik faaliyetleri bulunmaktadır.

Kadir Bozan evli ve iki çocuk babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.