KARS Düzenleme Tarihi : 04 Ekim 2020 23:08 Haber Girişi : 04 Ekim 2020 23:09

Kars Turizm Birliğinden Çağrı: Bu Tren Artık Gelsin

Kars Turizm Birliğinden Çağrı: Bu Tren Artık Gelsin
Kars Turizm Birliğinden Çağrı: Bu Tren Artık Gelsin KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars Turizm Birliğinden Çağrı: Bu Tren Artık Gelsin

Kars Turizm Birliğinden Çağrı: Bu Tren Artık Gelsin

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Turizm Birliğinden Çağrı

Kars Turizm Birliği Başkanı ve Turizm işletmecisi Halit ÖZER: TÜM TURİZM İŞLETMELERİ ADINA BU TREN ARTIK GELSİN

Kars ve Bölge turizmine geçmiş yıllarda oldukça  faydalı olan Doğu Turizminin lokomotifi olan Doğu  ve Turizm ekspresi,  Dünya genelini etkisi altına alan Pandemi sürecinden dolayı  hizmetine ara vermişti.

 Ancak üzerinden aylar geçmesi ile birlikte çok sayıda düzelmeler ile Uçak-otobüs-vapur ve bir çok ulaşım araçların hizmete başlaması ile birlikte Kars ve Bölge Halkı tren seferlerinin da başlamasını beklemektedir.

Bir çok ulaşım araçlarından daha güvenli olan ve bir o kadar da hijyenik ve de mesafe kurallarına oldukça uygun olan DOĞU VE TURİZM EKSPRESİ Halen neden seferlerine başlanmamış olması  doğrusu merak konusu.

Mesafe ve temizlik kurallarına oldukça uygun olan bu trenlerimiz Gerek Kars halkı Gerek Bölge Halkı Gerekse de bir çok il tarafından seferlere başlanması beklenmektedir. Bu durumun ilgili yetkililer ile görüşülmesinde ise halen somut cevapların alınmaması, herhangi bir takvim belirlenmemesi. Bir çok seyahat acentası bir çok otel  restoran transfer firmaları rehber, ve dolaylı olarak 50 ve üzeri sektörü etkilemekte. İnsanlarımızın uzun zamandan beridir,  gerek ekonomik çöküntüleri gerek moral ve motivasyon kayıpların yaşandığı bu dönemde Bu trenlerin bir an önce seferlerine başlaması  bütün işletmeler adına sevindirici bir haber olacaktır.

Kültür ve Turizme hizmet eden sahada ki işletmelerimiz Pandemi sürecinde önlemlerini alan en başlıca işletmelerdir.

Bu olumsuz süreç  Bir çok işletmenin durma, kapatma noktasına gelen bu sektörün tekrardan canlanması ve tedbirlerinde elden bırakılmaması hususunda gerekli talebimizin bir an önce CEVAP bulması ve de gereğinin yapılmasını Kars Turizm işletmeleri ve de çok sayıda sektör çalışanları adına talep ederiz.

GÖZLERİMİZ RAYLARDA

Müzik Sanatçımız Sayın Özhan EREN’in dediği gibi …?

Acaba;

Kara Tren Gecikir Belki Hiç Gelmez

Dağlarda Salınır Da Derdimizi Bilmez

Dumanın Savurur Halimizi Görmez

Gam Dolar Yüreğimize Gözyaşımız Dinmez

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.