KARS Haber Girişi : 10 Ağustos 2021 23:20

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Atanan Alparslan Özağdaş’dan Teşekkür Mesajı

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Atanan Alparslan Özağdaş’dan Teşekkür Mesajı
Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Atanan Alparslan Özağdaş’dan Teşekkür Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Atanan Alparslan Özağdaş’dan Teşekkür Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

24/ 06/ 2021 Tarihinde Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit YILDIRIM beyin taktir ve talimatlarıyla Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Geçen süreç içerisinde Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan , telefon ile tebrik ve temennilerini ileten tüm dava arkadaşlarımıza ve ülküdaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Kars Ülkü Ocakları olarak amacımız Yüce Türk milletinin şanlı tarihinden ve mücadelesinden ilham alarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde; Ülkücü Türk Gençliğine yakışır bir duruş ve olgunlukla milletimizin her bir gencine ulaşmaktır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının yegâne öncülüğü olan Türk Gençliğinin eğitimi noktasında Kars Ülkü Ocakları olarak üzerimize düşen vazifenin ve sorumluluğun bilincinde olup çalışmalarımıza da bu yönde ağırlık vereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır hadisimizden yola çıkarak Tüm Türk Milliyetçilerini, Tüm Vatan Sevdalılarını, Tüm Ülküdaşlarımızı Kars Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı çatısı altında Bir Olmaya İri Olmaya ve Diri Olmaya davet ediyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.