KARS Haber Girişi : 24 Haziran 2020 19:20

Kars Valisi inşaatı devam eden yatırımları inceledi

Kars Valisi inşaatı devam eden yatırımları inceledi
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars Valisi inşaatı devam eden yatırımları inceledi
Kars Valisi inşaatı devam eden yatırımları inceledi

Kars Valisi inşaatı devam eden yatırımları inceledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz, kent merkezinde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu. Vali Öksüz, inceleme esnafında vatandaşlara maske takmaları konusunda da ricada bulundu.

Vali Öksüz, inşaatı devam etmekte olan Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Öksüz daha sonra inşaat çalışmalarına başlanan ve Türkiye'de ilk olacak Peynir Müzesi inşaatı ile Meçhul Asker Anıtı'nda incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Bedesteni ve Kars Vadisi Projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan ve çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Vali Öksüz, Hulusi Aytekin Caddesinde Sokak Sağlıklaştırması Projesi kapsamında devam etmekte olan çalışmaları da yerinde inceledi.
Vali Öksüz ayrıca, şehir gezintisine çıkarak karşılaştığı esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Öksüz, Covid-19 salgınının henüz atlatılamadığını, vatandaşların alınan tedbirlere uymalarını, maske, mesafe ve el hijyeni konularına titizlikle uymalarını istedi.

BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.