KARS Düzenleme Tarihi : 02 Eylül 2020 00:20 Haber Girişi : 02 Eylül 2020 00:20

Kars Valisi Türker Öksüz’den Şehitliğe Yakışan Hizmet

Kars Valisi Türker Öksüz’den Şehitliğe Yakışan Hizmet
Kars Valisi Türker Öksüz’den Şehitliğe Yakışan Hizmet KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars Valisi Türker Öksüz’den Şehitliğe Yakışan Hizmet

Kars Valisi Türker Öksüz’den Şehitliğe Yakışan Hizmet

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

İçerisinde şehitlik müzesinin de bulunduğu Şehitler Mahallesi’ndeki Garnizon Şehitliği, Kars Valisi Türker Öksüz’ün talimatlarıyla yeniden düzenlendi.

Şehitlik girişindeki kapıya şehitlerimize yakışacak şekilde ay-yıldız figürü konuldu. Çevre düzenlemeleri yapılarak şehitlik çevresi daha düzenli bir hale getirildi.

Ayrıca Şehitlik Müzesi’nde de bir dizi çalışmalar yapıldı. Dev ekran televizyon konularak dijital ortamda şehitlerimizin fotoğrafları, şahadet tarihler ile kimlik bilgileri ziyaretçilere gösteriliyor. Şehitlerimizin fotoğrafları, yenilenen çerçevelerle birlikte daha düzenli hale getirildi.

Kars Şehit ve Gaz Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay, Kars Valisi Türker Öksüz’e bu anlamlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Valimiz şehitlerimize yakışır şekilde düzenleme çalışmaları yapılması talimatının ardından ortaya çıkan sonuç hepimizi mutlu etmiştir. Sayın Valimize bu anlamlı hizmetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm şehit ve gazi ailelerimiz adına sayın valimize tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.