KARS Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 23:36

Kars Valisi Türker Öksüz’ün Kurban Bayramı Mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz’ün Kurban Bayramı Mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz’ün Kurban Bayramı Mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Türker Öksüz’ün Kurban Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, mübarek kurban bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Paylaşma, dayanışma, Barış, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi faziletli duyguları en yoğun şekilde yaşadığımız, Yüce Rabbimize; Hz. İbrahim’in itaatini ve Hz. İsmail’in teslimiyetini simgeleyen ve bizlere öğreten bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmekteyiz.

Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği, insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran özel günlerdir.

Bayramlarımızın en önemli özelliklerinden biri de, çeşitli vesilelerle bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olmanın yanında yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşabilmektir. Bu manada; tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı anlamına ve amacına uygun olarak kutlamasını, çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açılmasını, sevinç, keder ve sıkıntılarının paylaşılmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere; şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Türk ve İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Hac görevini ifa eden vatandaşlarımızın haclarının kabul olmasını temenni ediyor, her günümüzün bayramlar gibi olması dileğiyle, bu kutlu bayramın aziz milletimize, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.