KARS Düzenleme Tarihi : 10 Ekim 2020 23:35 Haber Girişi : 10 Ekim 2020 23:36

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz asfalt çalışmalarını inceledi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz asfalt çalışmalarını inceledi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz asfalt çalışmalarını inceledi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz asfalt çalışmalarını inceledi Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz asfalt çalışmalarını inceledi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz asfalt çalışmalarını inceledi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, il merkezindeki uzun yıllardır asfalt çalışması yapılmamış Halk Bankası ve eski garajlar mevkii arasındaki bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali ve Başkan Vekili Türker Öksüz, hummalı bir çalışma içine girilen bölgede yaptığı incelemelerde vatandaşların sevgi ve övgü dolu sözleriyle karşılandı. Öksüz’ü bir an bile yalnız bırakmayan vatandaşlar uzun yıllardır hizmete susayan bölgeye düzenleme çalışmalarının başlatılmasından duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Vali ve Belediye Başkan vekili Türker Öksüz’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, beklentilerini de iletme fırsatı buldular. Asfalt çalışmaların yıllardır kat kat atıldığını, yağmur yağdığında bodrum katlarına saların dolduğundan yakınarak önce kazılmasını ardından yeni asfaltın yapılmasını istediler.

Esnaflar ayrıca, kaldırımlarda bile yürünmediğine dikkat çekerek yazın tozdan ve çamurdan kurtulamadıklarından iş yapamaz duruma geldiklerini kaydedip “Köylülerin büyük bölümü yıllardır bu bölgeye gelmekte ve alışverişlerini buralarda yapmaktalar. Buralar çok yoğun oluyor ve hizmetlerde aksama olunca bizlerde iş yapamaz duruma geliyoruz. Sizden ricamız Kars’a yakışır hizmetler yapmanızdır” diyerek taliplerini ilettiler.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, vatandaşlara rahat olmalarını bu yıl asfaltları tamamlayıp seneye de kaldırım sorunu çözeceklerini belirterek yetkililere de işlerin zamanında sağlam bir şekilde bitirilmesi talimatını verdi.

Vali Öksüz, Kars Kalesi eteklerinde devam eden Kars çayı Islah Projesi, Bedesten , Sokak Sağlıklaştırılması gibi çalışmaları da yerinde ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.