SPOR Haber Girişi : 17 Ekim 2023 23:58

Kars Valisi Ziya Polat açılış kurdelesini sporcu gence kestirdi

Kars Valisi Ziya Polat açılış kurdelesini sporcu gence kestirdi
Kars Valisi Ziya Polat açılış kurdelesini sporcu gence kestirdi KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Vali Polat; “Hafta sonları çocuklarımıza at eğitimi vermeliyiz”

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Ata Sporları Turizm Destinasyon Merkezi açılış kurdelesini sporcu genç Volkan Tepe ile birlikte yaptı.

Vali Polat daha sonra Selim Kaymakamı Mubin Demirkıran, Belediye Başkanı Coşkun Altun ile birlikte açılış adına düzenlenen cirit müsabakasını izledi. Dostluk müsabakasını protokole ayrılan koltuklarda değil vatandaşların yanında oturarak birlikte izleyen Vali Polat müsabakası sonrası 3 kulüp başkanına kupalarını vererek teşekkür etti.

Vali Polat, Kafkas haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Kars’ımızda ata sporumuzu yaşayan ve yaşatanlara teşekkür ediyoruz. Tabi ki ata sporumuzu yaşayacağız, yaşatacağız ve gelecek nesillere de aktaracağız. Tüm arkadaşlarımıza, sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Atlarımız da maşallah gördüğünüz gibi hepsi birbirinden güzel. Rabbim sakatlık vermesin. İnşallah özel idaredeki bu tesisi de özel sektöre devrettik onun da işletmesini inşallah iyi yaparlar. Buranın sadece ata sporu değil Kars’a hizmet etmesi atçılık anlamında da bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Hafta sonları çocuklarımıza at eğitimi vermeliyiz. Ata sporu cirit sezonumuz hayırlı uğurlu olsun. Selim ilçemizdeki 6 spor kulübüne de başarılar diliyoruz. Valilik olarak kaymakamlık olarak belediye olarak da hep söylüyoruz sporun ve sporcunun yanında olacağız olmaya da devam edeceğiz. Tekrar sezonumuz hayırlı olsun” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.