GÜNCEL Haber Girişi : 22 Nisan 2019 13:06

Kars Valisinin 23 Nisan Mesajı

Kars Valisinin 23 Nisan Mesajı
KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ’ÜN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Kars Valisinin 23 Nisan Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ’ÜN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Millî iradenin tecelli ettiği yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 99’uncu yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

"Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." parolasıyla yürütülen İstiklal Mücadelesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, vatanın kurtarılması ve Cumhuriyet'in ilan edilmesiyle nihai hedefine ulaşmıştır.

İstiklal ve istikbal uğruna verdiği mücadelesiyle mazlum milletlere örnek olmayı başaran ülkemiz, bugün her alanda kalkınan ve gelişen, çağdaş ülkelerle rekabet eden saygın ve istikrarın sembolü bir ülke haline gelmiştir.

Sevgili Çocuklar;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte Atatürk'ün siz çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Sizlerin ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, değerlerine bağlı gençler olarak yetişmenizi sağlamak devlet ve millet olarak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir. İnanıyoruz ki; ülkemiz, siz çocuklarımızla daha müreffeh yarınlara ulaşacaktır.

Bu anlamlı günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, başta çocuklarımız olmak üzere tüm Karslı hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.