Kars Web Tasarım ve Geliştirme

Kars web tasarım ihtiyacınız mı var? En iyi Kars web tasarım şirketiyiz. Tüm ihtiyaçlarınızı Kars web tasarım ekibimiz ile karşılıyoruz.

Kars Web Tasarım ve Geliştirme

Bu ultra modern dijital çağda işletmeniz için benzersiz bir çevrimiçi kimlik kazanmak kolay değil. Bir web siteniz olmadığı sürece, medya odaklı bu dünyada görünmezsiniz. Kars da ki profesyonel web geliştiricileri ve web sitesi tasarımcıları olarak, müşterilerimizin iş gereksinimlerine uygun en iyi web tasarım hizmetlerini sunuyoruz. Biz ünlü bir web tasarımıyız.

Kars da özel ve son derece deneyimli web sitesi tasarımcılarına sahip şirket. Web siteleriniz için en yüksek konumlandırma ve sonuçları elde etmenize yardımcı olabiliriz - yaptığımız iş size daha fazla kullanıcı ve satış çekecektir. Mükemmel çözümü oluştururken iş hedeflerinizi anlamaktan, dönüşüm oranı optimizasyonuna ve ziyaretçi takibine kadar, web siteniz aracılığıyla işletme hedeflerinize ulaşmanızı sağlamak için her adımda sizinle birlikte çalışıyoruz. En iyi web tasarımcılarımız ve geliştiricilerimiz, Kars da etkileyici ve öncü Kars web tasarımları geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Kullanıcı Deneyimli Kars Web Tasarım

Biz sadece sizin için bir web sitesi tasarlamıyoruz. İşletmeniz için daha fazla satış ve daha hızlı büyüme ile sonuçlanan bir çevrimiçi sorgulama oluşturma platformu oluşturuyoruz!

Özel Web Tasarımlar

Son teknoloji ve dinamik web geliştirme hizmetimiz, karmaşık ve ısmarlama gereksinimleri olan küçük ve orta ölçekli projeler için idealdir.

Kars SEO ve Dijital Pazarlama

Hedef müşterileriniz sizi kolayca bulamıyorsa, daha iyi bir dijital pazarlama stratejisine ihtiyacınız var! SEO, PPC ve daha fazlasıyla müşteri tabanınızı büyütme konusunda uzmanız!

Kars E-Ticaret Web Siteleri

Çevrimiçi işiniz için Güçlü ve Güvenli e-Ticaret web siteleri tasarlıyoruz. Güzel hazırlanmış e-com web siteniz, entegre CMS'den tamamen yönetilebilir.

Online Mağaza Web Siteleri

İster tek bir ürün, ister binlerce ürün için olsun, ölçeklenebilir ve güvenli ideal çevrimiçi mağazanızı kurmanıza yardımcı olabiliriz.

CMS Web Tasarımları

İster tek bir ürün, ister binlerce ürün için olsun, ölçeklenebilir ve güvenli ideal çevrimiçi mağazanızı kurmanıza yardımcı olabiliriz.

Wordpress Web Tasarımları

Kars web tasarımı WordPress CMS kullanarak web geliştirme, WordPress dünyada en yaygın kullanılan CMS olduğundan size daha iyi kontrol ve daha iyi arama motoru sıralamaları sağlayabilir.

Mobil ve SEO Duyarlı Web Tasarımları

En İyi Web Geliştirme Yaklaşımı

Size en yüksek kullanıcı deneyimi ile çağdaş tasarımlar sunma konusunda uzmanız.

Duyarlı Web Tasarımı

Duyarlı tasarımlar, Windows ve Mac sistemlerinde mobil, tablet veya masaüstü olsun, her boyutta ve türde cihazda sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Modern UX/UI Web Tasarımı

İçerik, görüntülenen cihaz boyutuna göre web sitesi öğeleri ve düzenleriyle birlikte yeniden boyutlandırılır.

Kars Web Tasarım Ekibimiz ödüllü bir dijital pazarlama ajansıdır. 2009'dan beri ajans, Kars da ki ofislerinden hem Türkiye de hem de uluslararası alanda 500'den fazla müşteriye hizmet vermiştir. Şirket, yeni müşterileri başarılı bir şekilde dönüştüren ve müşterilerin çevrimiçi büyümesini hızlandıran sonuç odaklı çevrimiçi pazarlama stratejilerine (SEO, PPC, CRO ve içerik pazarlama dahil) odaklanmıştır.

Kars Web Tasarım Şirketi

Kars Web Tasarımı Hakkında Sık Sorulan Sorular

Duyarlı Web Sitesi Nedir?

'Duyarlı web sitesi', tüketicinin cihazına sorunsuz ve sürekli olarak uyum sağlayan ve izleyiciye tasarımı ve içeriğiyle ilgili en iyi deneyimi sunan bir web sitesi tasarımıdır.

Web Tasarımın da Responsive Ne Anlama Geliyor?

Adından da anlaşılacağı gibi, 'duyarlı', bir web sayfasına herhangi bir cihazdan, görünüşünden ödün vermeden erişme yeteneği anlamına gelir - duyarlı bir web tasarımı, ekranın boyutu ne olursa olsun iyi bir şekilde akmalıdır. 

Duyarlı Web Tasarımı, web sitenize konum değiştirme, bükülme ve ekrana sığdırma esnekliği sağlayarak kullanıcının web sitesini okumasını ve kullanmasını kolaylaştırır. Tasarımda duyarlı olmak, 'iyi yanıt vermek' anlamına gelir - basit bir ifadeyle duyarlı siteler, 'iyi yanıt veren' sitelerdir - iyi görünürler ve tüm cihazlarda iyi çalışırlar!

Web Sitemi Nasıl Duyarlı Hale Getirebilirim?

Genel fikir, basit bir web sitesi oluşturmak ve ardından onu akıllı telefon ve masaüstü dostu hale getirecek şekilde oluşturmaktır. Bir cihaz yetenekleri veritabanıyla birlikte tarayıcı algılama ve mobil cihaz algılamayı kullanarak, bu web siteleri tarafından belirli HTML ve CSS özelliklerinin desteklenip desteklenmediğini anlayabiliriz. Kars Web Tasarım Ajansımız duyarlı bir web tasarımına sahip web siteleri oluşturuyoruz. Her tür cihaz ve ekranda mükemmel şekilde çalışan tasarımlar oluşturarak web sitenizi benzersiz hale getirmenize yardımcı oluyoruz. Responsive web tasarımlarımız UI ve UX odaklıdır.

Duyarlı Web Tasarımı Neden Önemlidir?

Cep telefonları ve tabletler çağında yaşıyoruz. Çok daha fazla kullanıcı çevrimiçi aramalar için cep telefonlarına geçiyor ve Google bu kullanıcılar için geliştirildi. Google, kötü bir tarama deneyimine sahip web sitelerini tercih etmez. Artık Google'ın tercihi, duyarlı web tasarımlarına sahip web sitelerine yöneliktir ve bu, bu web siteleri için Google aramasında daha üst sıralarda yer almak anlamına gelir. Duyarlı web tasarımı size her zaman rakiplerinize karşı bir avantaj sağlayacaktır - ancak daha da önemlisi, web siteniz duyarlı bir şekilde tasarlanmışsa daha fazla trafik ve daha iyi dönüşüm elde edersiniz!

Duyarlı Web Tasarımın Faydaları Nedir?

  • İyi müşteri deneyimi ve site kullanılabilirliği. Bu, kullanıcıların siteyi daha sık ziyaret etmesine yol açar (bu da daha fazla potansiyel müşteriye yol açar)
  • Daha yüksek Google sıralaması!
  • Mobil uyumlu olmak (internet trafiğinin yarısından fazlası artık mobilde arama yapıyor!)
  • Geliştirilmiş Arama Motoru Optimizasyonu

Duyarlı ve Uyarlanabilir Web Tasarımların Farkları Nedir?

Duyarlı web tasarımı

  • Bir web sayfası için yalnızca bir düzen kullanır ve cihazın ekranına uyacak şekilde sorunsuz bir şekilde ayarlanır
  • Web sitesinin düzeni, kullanıcının tarayıcı penceresi tarafından belirlenir.
  • Duyarlı web tasarımı esnek ve akışkan ızgaralara bağlıdır

Uyarlanabilir web tasarımı

  • Cihaza özel ekran boyutlarına göre ayarlanan farklı sabit düzenler oluşturur
  • Düzen, kullanıcı veya tarayıcı tarafından değil arka uçta çözülür
  • Uyarlanabilir web tasarımı önceden belirlenmiş ekran boyutlarına bağlıdır

Duyarlı Kullanıcı Ara Yüzü Nedir?

Duyarlı bir kullanıcı arayüzü, bir web sitesinin herhangi bir bilgisayar, mobil veya tablet ekran boyutuna mükemmel şekilde uyum sağlayacak şekilde çalışmasını sağlamak için kullanılan bir teknoloji ve tasarım ilkeleri ağıdır. Duyarlı bir kullanıcı arayüzünün temel fikri, bir kullanıcı bir masaüstünden bir mobil cihaza kadar onu görüntülediğinde, web sitesinin tam olarak yapılma amacını kaybetmemenizdir.