KARS Düzenleme Tarihi : 28 Ağustos 2020 08:30 Haber Girişi : 28 Ağustos 2020 01:05

Kars Ziraat Odası Başkanından Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür

Kars Ziraat Odası Başkanından Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür
Kars Ziraat Odası Başkanından Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars Ziraat Odası Başkanından Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür

Kars Ziraat Odası Başkanından Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın Kars’ta dar gelirli çiftçilerin kullanması için Kars’a gönderdiği 500 ton gübrenin serpildiği tarlalarda ürünler alınmaya başlandı.

Sezgin Baran Korkmaz, “Anadolu’nun Bereketli Toprakları Yeniden Filizlensin Diye” SBK Holding’in “daima Yanınızdayız” sloganıyla gönderdiği 500 ton gübre Kars’ta toprakla buluşturulmuştu.

Hasat dönemi nedeniyle alınan verimin çiftçileri sevindirdiği belirten Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Sezgin Baran Korkmaz’a çiftçilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Ertaş, “Dar gelirli çiftçilere verilen gübre hepimizi memnun etmiştir. Sezgin Baran Korkmaz beyin göndermiş olduğu Tarım Bakanlığında kayıtlı 10-20 dekar arazisi bulunan dar gelirli çiftçilere göndermesindeki amaç; üretime dar gelirli çiftçiyi de katıp ülke ve il ekonomisine katma değer kazandırmaktır. Bundan dolayı da Sezgin Baran Korkmaz beye çok teşekkür ediyoruz. Kendisi daime yanımızdaydı bundan sonra da olacağından eminiz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde yine kendisinin kapısını çalacağız. Çiftçilerimizin bu dar gününde sahip çıkan Sezgin Beyin bundan sonra da  yanımızda olacağından eminiz. SBK Holding ve Sezgin Baran Korkmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Alınan verimin sevindirici olduğunu da kaydeden Başkan Ertaş, “Bu yıl ki üretimde Sezgin Baran Korkmaz’ın emeği çoktur. Buradan kendisine teşekkür ediyoruz. Bu anda hasattaki arpanın boyu daneleri gübrenin kalitesini göstermektedir. İşadamımız bölgemizi ve ilimizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır.  Ülkesine, iline sahip çıkmış ülkesinin üretimine destek olmuştur. Çiftçilerimiz adına kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.