KARS Düzenleme Tarihi : 11 Ekim 2020 22:32 Haber Girişi : 11 Ekim 2020 22:32

Kars36 Spor’dan Azerbaycan’a destek

Kars36 Spor’dan Azerbaycan’a destek
Kars36 Spor’dan Azerbaycan’a destek KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Kars36 Spor’dan Azerbaycan’a destek

Kars36 Spor’dan Azerbaycan’a destek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars36 Spor Kulübü, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını kınayarak kulüp binasına astığı dev Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asarak kardeş ülke Azerbaycan’a destek oldu.

Kars36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, 'Bir millet iki devlet' ifadesini kullanarak, “Her zaman ve her durumda olduğu gibi Can Azerbaycan’ın yanındayız” dedi.

Yıldız, “Karabağ Türk dünyası için milli namustur ve yeniden Azerbaycan’ın olacaktır. İşgalden kurtarılan Azerbaycan köyleri zaferin habercisidir. Her zaman ve her şartta Azerbaycan’ın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Azerbaycan’ın "Bir millet iki devlet" sloganı ile Türkiye ile iş birliği, ekonomi, savunma konularında önemli aşamalar kaydettiğini de belirten Yıldız, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Azerbaycan'ın sevinci sevincimiz, kederi kederimizdir" diyerek, kardeşliğimizin önemini vurgulamıştır. Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısı karşısında elbette Azerbaycan ordusu gereğini yaptı ve bu saldırıları püskürttü. Buradan şunu görüyoruz; Ermenistan özellikle işgal ettiği topraklardan, dikkati başka yerlere çekmek istiyor ve yeni çatışma alanları oluşturarak dikkat dağıtmak istiyor. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Türkiye, Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün korunması için elinden gelen her desteği verecektir. Yaşasın Türkiye Azerbaycan kardeşliği.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.