SPOR Haber Girişi : 25 Temmuz 2021 23:14

Karslı Batıkan Gökbulak Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek

Karslı Batıkan Gökbulak Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek
Karslı Batıkan Gökbulak Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek KAFKAS HABER AJANSI / BURHAN GÖRKEN

Karslı Batıkan Gökbulak Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek

KAFKAS HABER AJANSI / BURHAN GÖRKEN

     Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları ikiz kardeşler Özhan ve Batıkan Gökbulak, Şanlıurfa' da 13-16 Temmuz 2021 tarihinde  yapılan  Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandılar. 2006 doğumlu olan ikizlerden Batıkan 63 kiloda, Özhan ise 70 kiloda müsabakalara katılarak bu başarıyı kazandılar.

      Şampiyonanın akabinde 17-18 Temmuz 2021 de yapılan Milli Takım seçmelerinde maçlarını kazanan kardeşler Milli takıma girmeyi başardı. 

     Finlandiya’da 20-22 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına 63 kiloda Batıkan Gökbulak Türkiye’yi temsil edecek. Özhan Gökbulak’da gelecek yıl temsil etmek istediğini belirtti.

     Batıkan ve Özhan kardeşlerin başarıları ailesine çifte bayram yaşattı. Arpaçay Göldalı köylü olan ve Çayırova’da yaşayan babaları Mühendis  Gökbulak tek yumurta ikizi olan oğulları ile gurur duyduğunu belirtti. “Oğullarım ilk turda çifte madalya alıp beni mutlu ettiler daha mutluluğu tam yaşayamadan birde Finlandiya da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılmayı 5 iyiler arasından bütün maçlarını yenerek katılmaya hak kazandı. Emeği geçen başta hocaları Hazım Özdemir ve kondisyon koçumuz Ali Yüksel ve emeği geçen herkese teşekkülerimi iletirim iyi ki varsınız...”

(BA-BA-S) İSTANBUL (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BURHAN GÖRKEN

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.