KARS Haber Girişi : 29 Eylül 2021 20:45

Karslı Halk Ozanı Gültekin Bulutoğlu  Türkiye Üçüncüsü oldu

Karslı Halk Ozanı Gültekin Bulutoğlu  Türkiye Üçüncüsü oldu
Karslı Halk Ozanı Gültekin Bulutoğlu  Türkiye Üçüncüsü oldu KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı Halk Ozanı Gültekin Bulutoğlu  Türkiye Üçüncüsü oldu

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı halk ozanı Gültekin Bulutoğlu, Kahraman Maraş’ta düzenlenen Aşıklar Bayramı’nda atışma dalı yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Aşıklar diyarı Kars’ta yetişen aşıklardan Gültekin Bulutoğlu, geçtiğimiz günlerde Kahraman Maraş’ta düzenlenen Aşıklar Bayramı’na katıldı. Kars’ı en iyi şekilde temsil eden Bulutoğlu, atışma dalında Türkiye Üçüncüsü oldu.

Sesi, sazı ve performansıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran Bulutoğlu, “Ülkemiz genelindeki etkinliklere Kars’ı temsilen katılmak beni son derece mutlu ediyor. Ayrıca birde bu etkinliklerden yine Kars’ımız adına başarı elde etmek bambaşka bir duygu. Kahraman Maraş’ta da atışma dalında aldığım başarıyla ilimize dönmüş olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökmen Dursun 01 Ekim 2021 01:27

    Merhabalar sayın abim aynı yarışmada ikinci olan Aşık benim, Gültekin de benim kardeşim sayılır gönül isterdiki aynı haberde yer alalım saygılarımla. Aşık Gökmen Dursunoğlu