GÜNCEL Haber Girişi : 13 Nisan 2021 03:35

Karslı Hayırsever işadamı İsmail Koçali’nin Ramazan ayı mesajı

Karslı Hayırsever işadamı İsmail Koçali’nin Ramazan ayı mesajı
Karslı Hayırsever işadamı İsmail Koçali’nin Ramazan ayı mesajı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı Hayırsever işadamı İsmail Koçali’nin Ramazan ayı mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı Hayırsever işadamı İsmail Koçali’nin Ramazan Mesajı:

Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim indirilmeye başlandığı, bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birlik, dayanışma, hoşgörü ve rızkın arttığı en mukaddes ay olan on bir ayın sultanı Ramazan ayını karşılamaktayız. Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini içinde barındıran ve dinimizin temel taşlarından biri olan oruç ibadeti de yerine getirdiğimiz Ramazan ayı, rahmeti bereketi bol olan bir ay olması sebebiyle ayrı bir önem taşır.

Tüm Müslümanları ortak düşünce ve değerlerde buluşturan, aç kalarak ihtiyaç sahibi olanın halinin daha iyi idrak edilmesine, insanın gönlünün arınarak sabır denen kutsal erdeme erişmesine ve paylaşmanın getirdiği huzura erdiğimiz müstesna bir zaman dilimi olan Ramazan ayında tutacağımız oruçlar hepimiz için bir arınma ve kemale erme vesilesi olur. Bu mübarek zaman dilimlerini iyi değerlendirmeli üç ayların sonuncusu ve en kutsalı olan Ramazan ayı vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, paylaşmanın huzurunu, manevi mutluğunu hissetmeli, birlik ve dayanışmamızı arttırmalıyız. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, hoşgörünün, en güçlü şekilde ortaya çıktığı böyle zamanları çoğaltıp gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, birlik ve beraberlik içinde daha güzel günler bizimle olacaktır.

Ramazan ayınızın sağlıklı geçmesi dileğiyle, Mübarek Ramazan-ı Şeriflerinizi kutlar, başı rahmet, ortası bereket, sonu cehennemden azad olan Ramazan ayının tüm İslam Âlemine, milletimize ve hemşehrilerime barış, kardeşlik ve huzur getirmesini, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.