GÜNCEL Haber Girişi : 22 Aralık 2021 21:53

Karslı İşadamı Aydın Yıldız’a 2021 Yılı Altın Taç Ödülü

Karslı İşadamı Aydın Yıldız’a 2021 Yılı Altın Taç Ödülü
Karslı İşadamı Aydın Yıldız’a 2021 Yılı Altın Taç Ödülü KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı İşadamı Aydın Yıldız’a 2021 Yılı Altın Taç Ödülü

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

AYN ERYILDIZLAR GAYRİMENKUL “Yılın en iyi ve en çok gayrimenkul satan firma” ödülünün sahibi oldu

Eryıldızlar Gayrimenkul Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı işadamı Aydın Yıldız, Ankara'dan İstanbul'a DADA Medya Grubu Tarafından davet edilerek, 2021 yılının ”En iyi ve en çok gayrimenkul satan firma” ve “En başarılı işadamı” ödülü verildi.

İş adamı Aydın Yıldız konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Altıntaç ödül töreni Yıldızlar gecesinde, AYN ERYILDIZLAR GAYRİMENKUL’ün 2021 Yılının en iyi ve En çok Gayrimenkul Satan Firması Olarak Seçilmiş Olmasının Sevinci, onuru ve gururuyla Ödülümüzü aldık.

Bu ödülü her zaman bize destek veren tüm Eryıldızlar Ailesi çalışanları ve müşterilerine armağan ediyoruz. Bu gurur Hepimizindir.

20 Yıldan Fazla tecrübemizle binlerce Aileyi ev sahibi Yapmanın gururu ve müşterilerimizin kazancı bizim Kazancımız İlkesiyle Yapmış olduğumuz İşin Hakkını vermeye çalıştık.

Allah’ın İzniyle, gücümüz Yettiğince herkes ev sahibi olana kadar çalışmaya devam edeceğiz! Gayrimenkul sektöründe bu ödüle bu yıl Türkiye’de biz sahip olduk. Çünkü bu başarı kategorisinde sadece Eryıldızlar vardı. O zaman hep beraber nice başarı ve ödüllere İnşallah dedi ve ekledi, Ayrıca dijital ve haber Grubu,  Serhathaber.net  Yeni Türkiye’m Gazetesi Medya Grubu imtiyaz sahibi Seyfettin Düzçay’ın da  aldığı ödüle bir hayli sevindik .Tabii Ankara'da sesimiz olan Seyfettin Beye ve çalışan mesai arkadaşlarına  çok teşekkür ediyoruz. Özelikle aldığı ödülden ziyade,  orada bulunan bir çok basın mensuplarını yönlendirdiği ve orada bulunan ünlüler ile gayet samimi bir havada olması ve bizleri de takdim etmesi içinde  ayrıca kendisine çok çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum, onun ve firması da ödülü hak etti diye düşünüyorum.”

Bir çok ünlü ve tanınmış simalarından yanı sıra  sanatçılarında katıldığı ödül töreninde, başta Kanal D Sunucusu Merve  Dinçkol olmak üzere, Fatih Ürek, Cem Özer, Gülden Karaböcek, Ankaralı Ayşe, Murat Kurşun, Deniz Seki Çiğdem Tunç, Gökhan Taşkın, Soner Olgun, Gökçe Kırgız da ödül alanlar arasındaydı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.