BÖLGE Haber Girişi : 12 Nisan 2019 17:47

Karslı İşadamından Örnek Davranış

Karslı İşadamından Örnek Davranış
Karslı İşadamı Erol Erdağı tarafından Akyaka Esenyayla köyünde 1100 fidan toprakla buluştu.

Karslı İşadamından Örnek Davranış

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

TEMA Vakfı ve Karslı İşadamı Erol Erdağı tarafından “Daha Yeşil Bir Esenyayla İçin El Ele” sloganıyla Akyaka Esenyayla köyünde 1100 fidan toprakla buluştu.

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte fidan dikimleri de başladı. Geleceğe yapılan en önemli yatırımlarından olan ağaç dikme törenleri çocuklar için de önemli mesajlar veriyor. Ağaç dikimleri köylülerle ve çocuklarla birlikte yapılarak herkesin sahiplenmesi ve ağaç sevgisinin aşılanması amaçlanıyor.

Köyde ağaçlandırma seferberliği kapsamında TEMA Vakfı ve İşadamı Erol Erdağı, Esenyayla Köyü mezarlık civarı ve okulun bahçesine 1100 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikiminin ardından “Daha güzel bir Esenyayla için Sloganıyla çıktığımız bu yolda durmadan çalışacağız” mesajı paylaşıldı.

TEMA Vakfı’na, İşadamı Erol Erdoağı’ya ve Esenyayla köylülerine çevre duyarlılıkları için Kafkas Haber Ajansı (KHA) olarak teşekkür ediyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.