GÜNCEL Haber Girişi : 17 Kasım 2021 21:17

KARSOD Genel Kurula Gidiyor

KARSOD Genel Kurula Gidiyor
KARSOD Genel Kurula Gidiyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

KARSOD Genel Kurula Gidiyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Turizm Birliği Başkanı Halit Özer: Kars Turizm Birliği 5.Genel kurulunu yapmak üzere tarih belirledi.

Özer’in açıklaması şöyle:

Kars ilimizde 2008 yılından bu yana Kültür ve Turizm alanında çok sayıda çalışmalara ev sahipliği yapan derneğimiz 10 yılı aşkın bir zamandır ulusal ve uluslar arası platformlarda sürekli Kars turizmini ön plana çıkarmayı başarmıştır.

 Ulusal ve uluslararası tanıtım , fuarlar, çalıştaylar , kapasite  geliştirme, mesleki eğitim, AB programları, personel yetiştiriciliği, turizm yatırımlarının artırılması , Kars turizmin farkındalığını, sürekli gündemde tutmuştur.

 Kars ta turizmi lokomotif hale getirilmesi, Kars kültür ve turizm alanında seminer ve toplantılara ev sahipliği yapması , Kars tanıtım- materyal-  görsellik olarak ön plana çıkartılması, kültürel ve sanatsal figürlerin gün yüzüne çıkarılması, sektöre çok sayıda yeniliğin getirilmesi ve bir o kadarda kişi ve kişilerin sektöre dahil olmasına önderlik eden Kars turizm birliğimiz  bu ve benzeri çok sayıda başarılı çalışmalara imza atmıştır.

İç işleri Bakanlığı Genelgesi gereği Kars Oteller Ve Lokantalar derneği  13 Aralık 2021 günü saat 14:00 da Genel kurulunu yapmak üzere Kazım Paşa cad.Şeker bank üstü kat 1 de ki dernek binasında bir araya gelecektir. Buradan tüm üye işletmelerimize ve üye olmak isteyen kişi kişiler ve işletmelere duyurumuzdur.  KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Yeni üye kayıtları yeni işletmelerin de yer alacağı bir kurul geçirilmesini temenni ediyoruz.

KARS TURİZM BİRLİĞİ BAŞKANI

HALİT ÖZER

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) - KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.