GÜNCEL Haber Girişi : 06 Kasım 2018 17:32

KATSO’da Sigorta Acenteleri Sektör Toplantısı

KATSO’da Sigorta Acenteleri Sektör Toplantısı
Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KATSO), Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu başkanlığında, Sigorta Acenteleri Sektör Toplantısı yapıldı.

KATSO’da Sigorta Acenteleri Sektör Toplantısı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KATSO), Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu başkanlığında, Başkan Yardımcısı Sinan Metin Yılmazel, Başkan Yardımcısı Ferdi Kırmızıtaş ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Sektör Meclisi Başkanı Yavuz Özçağın’ın katılımları ile 6. Meslek Komitesi “Sigorta Acenteleri Sektör Toplantısı” kahvaltı organizasyonu eşliğinde düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Sektör Meclis Başkanı Yavuz Özçağın’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Kars’ta faaliyetlerini yürüten Sigorta Acenteleri temsilcileri yerini aldı. Sektör temsilcileri toplantıda Sigorta Acenteliği Mevzuatındaki son düzenlemeler, piyasadaki usulsüz ve etik dışı uygulamalarla, sektörel sorunları tartışarak çözüm önerilerinde bulunuldu.

Toplantıya katılan Sigorta Acenteleri temsilcileri, özellikle ilimizde yetkisiz poliçe kesen kişi veya mükelleflerin bulunduğu, KATSO olarak yetkisiz poliçe kesenlere müdahale edilmesi ve yaptırım uygulanması yönünde taleplerini iletti. Ayrıca kişisel verileri ihlal ederek poliçe kesen ve haksız rekabete yol açan sigorta acentelerine müdahale edilmesi yönünde Ticaret ve Sanayi Odası’nın hassasiyet göstermesini talep etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.