KARS Haber Girişi : 14 Ekim 2019 01:04

Kılıç Kından Çıkınca Kalem Susar

Kılıç Kından Çıkınca Kalem Susar
TÜRKAV'DAN Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Mustafa Akıncı'ya sert tepki

Kılıç Kından Çıkınca Kalem Susar

TÜRKAV'DAN Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Mustafa Akıncı'ya sert tepki...

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Kars Şube Başkanı Murat Şanlı K.K.T.C Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yapmış olduğu talihsiz açıklamalardan dolayı kınadı.

TÜRKAV  Şube Başkanı Şanlı kınama mesajında şu ifadelere yer verdi;

K.K.T.C Cumhur Başkanı Mustafa Akıncı  Kıbrıs Türk Halkının çektiği zulmü bilmezmiş gibi,

Kan,diplomasi diyalog gibi akıl ve izandan yoksun kendi tarihini bilmezden uzak kelamlar etmiş,bu kelamlar Kıbrıs Türklüğü için kanını yavru vatan  topraklarında akıtmakdan çekinmemiş ,ekmeğini tüm baskı ve ambargolara rağmen Kıbrıs Türk'ü ile paylaşmış asil milletimize açık bir hakarettir.

Sayın Cumhurbaşkanı'na birilerinin hatırlatmasında fayda görüyorum ;

30 bin canın katili ve devlet kurmak için yedi düvelin işbirliği yaptığı kanlı terör örgütü ile pazarlık yapılmaz,ancak ve ancak kökü kazınır.

Emir TİMUR'UN dediği gibi '' KILIÇ KINDAN ÇIKINCA KALEM SUSAR'' Bu vesileyle Kıbrıs meselesini  en iyi anlayan ve anlatan ömrünü Kıbrıs davası uğrunda vakfeden K.K.T.C C Eski Cumhur Başkanı Merhum Rauf DENKTAŞ'I  minnet şükranla yad ediyor ,halihazırda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Cumhur Başkanlığı görevini yürütmekte olan Sayın Mustafa Akıncı'yı şiddetle kınıyor ve istifaya davet ediyorum.

Ülkemiz içerisinde görev alan bazı seçilmiş ve atanmışlar Devletimizin almış olduğu sınır ötesi Barış Pınarı Harekatını Çapulculara karşı yapılmış bir harekatın ötesinde savaş olarak lanse ederek savaşa hayır nağaraları atmak tadadır.Bizler TÜRKAV olarak dün Afrin Harekatında olduğu gibi bu gün de Barış Pınarı Harekatında Devletimizin yanındayız.

Bizler  Türkav  olarak Afrin Harekatının yapıldığı süreçte Vakfımızın  öncülüğünde  Kars'da kurmuş olduğumuz içerisinde Ülkü Ocaklarız, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendikalarımızın Şube ve temsilcileri,Karadenizliler Derneği gibi birçok STK'nın destek verdiği  Afrin Platformu olarak Kars Askerlik Şubesine Askere alınmamız hususunda verilen dilekçelerimiz halen geçerliliğini koruduğunu hatırlatıyor, Ay yıldızlı bayrağımızı  dalgalanması için mücadele veren Allah'ın Aslanları Hz. Muhammet Mustafa ( s.a.v)  ordusu Kahraman Mehmetçiklerimizi Kars'dan selamlıyoruz.

Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.