Kimliğinizin gizli kalacağını garanti edebilen kripto borsa platformu

 

Kimliğinizin gizli kalacağını garanti edebilen kripto borsa platformu

 

Borsalarda belge ve kimlik doğrulaması zorunlu mu? Heyecana kapılmadan ve kimliğinizi gizli tutarak kripto para ticareti yapmanın bir yolu yok mu? O halde bu incelemede hazırlanan en iyi anonim kripto para borsalarının sıralanması sizin için çok faydalı olacaktır ve zorunlu doğrulama (KYC ve AML) olmadan kendinize en uygun kripto borsasını seçebilirsiniz.

Anonimlik (kimliğinizin gizli kalması) yıldan yıla internetteki tüm kullanıcılar için bir lüks haline gelir, her site (sadece borsalar değil) sürekli olarak her bir kişinin (müşteri veya site ziyaretçisi) tüm eylemleri hakkında bilgi toplar. Hatta sıradan kullanıcıların% 99'u bu verilerle daha sonra ne yapıldığı hakkında bilgi sahibi değildir. 

Aynısı, başlangıçta geleneksel forex brokerlerine (ticaret para birimleri ve şirketlerin hisse senetleri için işlem yapan borsalar) alternatif olarak oluşturulan ve müşterilerine seçim yapma özgürlüğü veren (limitsiz ve tam gizlilik) kripto para borsaları için de geçerli, ancak yıldan yıla çoğu borsa, "under the wing" finansal düzenleyicilerinin kontrolü altına girdi ve çeşitli kısıtlamalar getirmeye başladı ve böylelikle her bir kullanıcının kimliğini doğrulamak için belgeler ve hatta müşterinin hesabındaki fonların kaynağını kanıtlayan dokümanlar talep ettiler.

Bununla birlikte, KYC ve AML prosedürleri olmayan (zorunlu kimlik doğrulaması ve belge ibrazı olmadan) borsa bulmak mümkündür ve tüm borsalarla ilgili uzun çalışmalar ve analizlerle zaman kaybetmemek için zorunlu kimlik doğrulamasının olmadığı ve anonim olarak işlem yapabileceğiniz kripto borsaların sıralaması aşağıda blog okuyucuları için hazırlanmıştır.

 

İLK-10: Doğrulama gerektirmeyen kripto para borsaları 

 

İşte en iyi seçenekler:

ü Binance. Doğrulama zorunlu değildir, doğrulama yapmadan para çekme konusunda günlük 2 BTC (veya diğer kripto para birimlerindeki karşılığı kadar) sınırlaması vardır. Bu arada alım satım yaparken Coin çevirici Godex dönüştürme aracını kullanabilirsiniz.

ü Huobi Global (Huobi Global incelemesi / resmi internet sayfası) - Doğrulama yapmadan hızlıca kaydolabilir ve işlem yapabilirsiniz. En büyük kripto borsalarından biridir. Bununla birlikte günlük para çekme işlemleri için limit 1500 $ olup bu da birçok trader için oldukça yeterlidir.

ü Livecoin. Hesapların doğrulanması zorunlu değildir ve borsadan para çekme limiti konulmamıştır.

ü Prime XBT. Zorunlu doğrulama yoktur ve borsada hesabınızdan para çekme konusunda kısıtlama yoktur.

ü BitMax. Zorunlu doğrulama gerektirmez ve günlük 2 BTC'ye (veya diğer kripto para birimlerindeki karşılığı olarak) kadar sınırlama vardır. 

ü Kucoin. Doğrulama zorunlu değildir, doğrulama olmadan para çekme limiti aylık 2 BTC'dir (veya başka bir kripto para birimindeki karşılığı kadar).

ü Yobit. Hesapların doğrulanması zorunlu değildir ve fonların çekilmesiyle ilgili kısıtlamalar yoktur.

ü Crex24. Hesap doğrulama zorunlu değildir ve ayrıca borsada para yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur.

ü Utorg. Sade kripto para ile işlem yapıyorsanız, hesap doğrulaması zorunlu değildir.

ü Stockpoint. Kripto parada zorunlu hesap doğrulaması yoktur, para yatırma ve çekme sınırsızdır fakat itibari parayı (fiat) çekmek için doğrulama zorunludur.

Bonus - Payeer borsası (Payeer cüzdanı inceleme / resmi internet sayfası). Kripto para borsası Payeer cüzdanı popüler kripto paraları doğrulama olmadan almanın ve satmanın uygun bir aracıdır. Borsa her kayıtlı kullanıcı tarafından kullanılabilir. Cüzdan doğrulaması olmadan, para çekme limiti aylık 1000 $'dır.