KARS Düzenleme Tarihi : 17 Aralık 2020 22:01 Haber Girişi : 17 Aralık 2020 22:02

Köy Köy, Mahalle Mahalle Dolaşıp Kitap Dağıttılar

Köy Köy, Mahalle Mahalle Dolaşıp Kitap Dağıttılar
Köy Köy, Mahalle Mahalle Dolaşıp Kitap Dağıttılar KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Köy Köy, Mahalle Mahalle Dolaşıp Kitap Dağıttılar

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi, Köy Köy, Mahalle Mahalle Dolaşıp Kitap Dağıttı.

Covid -19 pandemisi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilince Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi, sınava hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerini yalnız bırakmadı.

14-17 Aralık 2020 tarihleri arasında ilçelerde ve köylerde oturan öğrencileri teker teker ziyaret ettiler. Akyaka, Halefoğlu Köyü, Anı ( Ocaklı) Köyü, Çerme Köyü, Gelinalan Köyü, Aynalı Köyü,  Selim Oluklu Köyü, Mağaracık Köyü, Ölçülü Köyü’nde İmam Hatipler Derneği ÖNDER'in gönderdiği hazırlık kitapları ile okul tarafından hazırlanan 12 adet deneme paketi öğrencilere ulaştırıldı.

Ayrıca öğrencilere Covid-19 pandemisi süreci hakkında bilgi verilerek, Maske – Sosyal Mesafe ve Hijyen kuralları uyarısı yenilendi. Karantina uygulanan köylerde ise jandarma desteğiyle kitaplar öğrencilere ulaştırıldı.

Okul idaresi, “Süreçte desteği olan tüm idareci arkadaşlara ve karantina uygulanan köylerde bizlere her türlü kolaylığı sağlayan jandarma görevlilerine teşekkür ederiz.” mesajını paylaştı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Faruk04 17 Aralık 2020 22:48

    Müdürüm harikasiniz