SİYASET Haber Girişi : 10 Aralık 2023 20:53

Melih Sadak iYİ Parti’den Kars Belediye Başkan A. Adaylığı başvurunu yaptı

Melih Sadak iYİ Parti’den Kars Belediye Başkan A. Adaylığı başvurunu yaptı
Melih Sadak iYİ Parti’den Kars Belediye Başkan A. Adaylığı başvurunu yaptı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Melih Sadak iYİ Parti’den Kars Belediye Başkan A. Adaylığı başvurunu yaptı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Video linki: https://fb.watch/oRJbdUUb3B/

Kars’ın tanınmış simalarından İnşaat Yüksek Mühendisi Melih Sadak 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için İYİ Parti’den Kars Belediye Başkan A. Adaylığı Resmi başvurusunu İYİ Patri İl Başkanı Yüksel Akbaba’ya sundu

Ailesi, çevresi ve parti yönetiminin katıldığı başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Sadak şunları söyledi:

Saygıdeğer misafirlerimiz,basın mensuplarımız,değerli İL başkanım, ilçe başkanlarım,il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz.Sefalar getirdiniz. Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 yılı Yerel seçimlerinde Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı siz değerli misafirlerimiz ile birlikte  Kars halkına açıklamak için huzurlarınızdayım.Bugün bu kıvancı yaşamamın en büyük sebeplerinden birincisi Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünde bu onuru yaşamak,İkincisi ise partimizin kurucular kurulu üyesi olarak başta Genel Başkanım ve dava arkadaşlarımla birlikte çıktığım bu kutlu yolda onlarında desteğini almamdır. Bu bağlamda Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anarken, bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta ailem olmak üzere tüm il ve ilçe yönetimime ve değerli Kars halkına sonsuz teşekkür ediyorum.

Öncelikle Kısaca kendimi sizlere tanıtayım. 1985 İstanbul doğumluyum.Evli ve 2 çocuk babasıyım.İlk,orta ve lise eğitimimi Kars’ta tamamladım.Daha sonra ise Niğde Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden  2007 yılında Lisans  ve 2009 yıllında  Y.Lisans eğitimimi tamamlayarak mesleki hayatıma başladım.Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli mevkilerde çalıştıktan sonra geldiğim memleketimde yaklaşık 15 yıldır hizmet etmekteyim.

Sayıdeğer konuklar bildiğiniz gibi Kars ve Kars’ın geleceği için bugün burada toplanmış bulunmaktayız.

*Cesurlar hareketinin kurucusu ve liderimiz olan Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER hanımefendi önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda bugün  yerel yönetimler bazında Serhat Şehrimize hizmet etmek için huzurlarınızdayız.

*Bugün burada  toplandık.Çünkü, KARS Halkı olarak sizlerle beraber bu kadim şehri yönetmek için buradayız.

*Bugün buradayız çünkü , yıllardır büyüklerimizden dinlediğimiz baloların yapıldığı, herkesi gıptayla baktığı çağdaş ve modern Gazi Kars’ımızın  Doğunun Uygar Kenti sentezini  yeniden yeşertmek ve bu sayede refah seviyesi yüksek olan bir kent yaratmak için buradayız.

*Buradayız çünkü buram buram tarih kokan,Tarihi iliklerine kadar yaşamış,bu uğurda Şehitler vermiş bir kentin dokusunu korumak ve tarihi kentimize sahip çıkmak için burdayız.

*Buradayız çünkü, göç veren değil göç alan bir şehir inşaa etmek için buradayız.

*Buradayız çünkü Kars’ı Turizmin merkezi haline getirmek için istiyoruz

* Buradayız çünkü Serhat şehrimizi hak ettiği yere taşımak için istiyoruz

*Buradayız çünkü birlikte bu şehirde varız ve var olmaya da devam edeceğiz.

*Bugün buradayız çünkü, projelerimizle geliyoruz.

 Bugün burda aday adayı olmamın en büyük sebeplerinden birisi yıllardır iyisiyle kötüsüyle,acısıyla tatlısıyla her ortamı herşeyi birlikte paylaşmamızdan ötürüdür.

Bu gün ben şahsım olarak bu koşuya katıldım.Bu bir bayrak yarışıdır. Allah’ın izniyle Özlenen Kars’ı yaşamak ve gelecek nesillere aktarmak için 31 Mart 2024 gecesi Kars belediyesini partimizin politikası olan İYİ BELEDİYECİLİK modeli ile tanıştırmaya,kendi özgün projelerimizle Kars Belediyesinde hizmet ve çözüm odaklı olarak tüm Kars halkı ile birlikte yönetmeye adayız.

Bugün burada aday adaylığımı açıklarken diğer aday adaylarımıza da başarılar diliyorum. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.